Κίνηση για Κούρο ο Ατρόμητος!

Θοδωρής Βασίλης
Κίνηση για Κούρο ο Ατρόμητος!

bet365

Έτοιμος να πραγματοποιήσει μία σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ατρόμητος το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr υπάρχει έντονο φλερτ με τον Αλέξανδρο Κούρο ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τον Πανιώνιο.

Στον Ατρόμητο βρίσκονται σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ ενόψει καλοκαιριού, αφού με εξαίρεση τον Κώστα Γιαννούλη δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση στα αριστερά. Ο πρώην άσος της Κολωνίας έχει τραβήξει μόνος του το κουπί την φετινή σεζόν και ο Γιώργος Παράσχος έχει ζητήσει να αποκτηθεί και άλλος ένας παίκτης που θα αγωνίζεται στην θέση αυτή.

Το συμβόλαιο του Κούρου με τον Πανιώνιο λήγει στο τέλος της σεζόν και οι Περιστεριώτες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον 20χρονο διεθνή άσο. Μάλιστα, όπως σας αποκαλύπτει το gazzetta.gr ο Ατρόμητος προσπάθησε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κάνοντας κρούση στον Πανιώνιο λίγο πριν το πέσιμο της αυλαίας των μεταγραφών, προσφέροντας ένα μικρό ποσό για την ελευθέρας του, αλλά οι «κυανέρυθροι» αρνήθηκαν αφού άλλη μία αποχώρηση βασικού ποδοσφαιριστή θα αποδυνάμωνε και άλλο την ομάδα.

Έτσι, οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για το καλοκαίρι όταν και ο ποδοσφαιριστής θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του. Ενδιαφέρον για τον Κούρο είχε δείξει και η ρουμανική Άστρα, όπως και η ΑΕΚ, αλλά και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα