Φωτάκης: «Ο Ατρόμητος είναι αυτό που έψαχνα»

Φωτάκης: «Ο Ατρόμητος είναι αυτό που έψαχνα»

Gazzetta team
Φωτάκης: «Ο Ατρόμητος είναι αυτό που έψαχνα»

bet365

Ο Γιώργος Φωτάκης εξήγησε τους λόγους που διάλεξε τον Ατρόμητο μέσα από μια ντουζίνα προτάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA

Γιώργο όταν έγινε γνωστό ότι έλυσες το συμβόλαιό σου με την τουρκική ομάδα, οι περισσότερεςε ομάδες θέλησαν να σε εντάξουν στο δυναμικό τους; Γιατί διάλεξες τον Ατρόμητο;

"Ο Ατρόμητος είναι μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Είναι αυτό ακριβώς που έψαχνα. Μόνο σε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα θα ήθελα να επιστρέψω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και κάποιων άλλων ομάδων, αλλά από την στιγμή που μου τηλεφώνησε ο κύριος Αγγελόπουλος νομίζω τελειώσαν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Ήθελα να γυρίσω."

Αντιλαμβάνεσαι ότι προσδίδεις ακόμα μεγαλύτερη προσωπικότητα σε αυτήν που έχει ήδη ο Ατρόμητος;

"Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω και την υπόλοιπη ομάδα. Όποτε με χρειαστείο προπονητής μου εγώ θα είμαι εδώ πέρα. Σίγουρα και με την εμπειρία μουμπορώ να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς."

Είπες ότι θεωρείς τον Ατρόμητο μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας αυτή τη στιγμή. Το είχες αντιληφθεί αυτό και τα προηγούμενα χρόνια;

"Ο Ατρόμητος κάθε χρόνο ανεβαίναι βήμα βήμα τα σκαλοπάτια. Εγώ είπα ότι βρίσκεται στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας με αυτό που έχω δει τους τελευταίος έξι μήνες. Έχω παρακολουθήσει αρκετά την ομάδα και έχω δει ότι περί αυτού πρόκειται."

Σε βοηθά το γεγονός ότι θα συνυπάρξεις με ποδοσφαιριστές που έχεις ζήσει και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα;

"Ασφαλώς έτσι είναι. Και δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και κάποια άλλα παιδιά που γνωριζόμαστε και έξω από τον Ατρόμητο και έξω από την Εθνική."

Το Μουντιάλ είναι ένας στόχος όνειρο που θες να υλοποιήσεις μέσα από τον Ατρόμητο;

"Ακόμα είμαι εν ενεργεία διεθνής. Θέλω να τα πάω καλάμ όσο το δυνατόν καλύτερα εδώ με την ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας κι από εκεί και πέρα εγώ είμαι πάντα στην διάθεση της Εθνικής αν με καλέσει ο κύριος Σάντος, πάντα θα είμαι διαθέσιμος."

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα