Με τις γνωστές απουσίες ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Με τις γνωστές απουσίες ο Εργοτέλης

bet365

Με τις γνωστές απουσίες των Μπαμ Μπαμ, Κοιλιάρα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Με μία προπόνηση συνέχισαν σήμερα την προετοιμασία τους οι παίκτες του Εργοτέλη ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου δούλεψαν στις σέντρες και στα τελειώματα φάσεων δίχως να προκύψει κάποιο απρόοπτο, με τους Μπαμ Μπαμ και Κοιλιάρα να είναι τα γνωστά προβλήματα για την τεχνική ηγεσία, αφού συνέχισαν την αποκατάστασή τους.

Έτσι, οι Κρητικοί θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με μία προπόνηση αύριο το πρωί, με το τέλος της οποίας ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα