Με Σίσιτς, Ντουντού ο ΟΦΗ

Με Σίσιτς, Ντουντού ο ΟΦΗ

Νίκος Τσιώκος
Με Σίσιτς, Ντουντού ο ΟΦΗ

bet365

Με τα δύο από τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα, Σίστις και Ντουντού, να είναι στην αποστολή, θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό στο Γεντί Κουλέ (1/2 19:30) ολοκλήρωσε σήμερα ο ΟΦΗ. Αυτό έγινε με μία προπόνηση στο ΒΑΚ, με το πέρας της οποίας ο Ρικάρντο Σα Πίντο ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτή συμπεριέλαβε τα δύο από τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μίρνες Σίσιτς και Ντουντού, καθώς ο Νέρι Μπαρέιρο αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή και δεν είναι έτοιμος. Επίσης, εκτός έμειναν οι Δασκαλάκης, Όγιος, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αναλυτικά, στην 18άδα είναι οι Αγριμάκης, Φερνάντες, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Ντουντού, Σίσιτς, Ζε, Μπανούσης, Ροβίθης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα