Με πολλά προβλήματα ο Παναιτωλικός

Νίκος Τσιώκος
Με πολλά προβλήματα ο Παναιτωλικός

bet365

Με πολλά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το ματς με τον Ολυμπιακό. Ατομικό για Γκάλο, Μύγα, Πόι, θεραπεία για Μπούντιμιρ, απών ο Τζούνιορ.

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Οι Αγρινιώτες δούλεψαν στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων, με τον Μάκη Χάβο να έχει αρκετούς... πονοκεφάλους. Συγκεκριμένα, οι Μύγας, Πόι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον Μπούντιμιρ να κάνει θεραπεία λόγω χτυπήματος στη γάμπα.

Από τη μεριά του, ο Γκάλο έκανε ατομικό μεν, αλλά δίχως να νιώσει ενοχλήσεις, τη στιγμή που ο Τζούνιορ απουσίαζε με άδεια. Έτσι, η προετοιμασία των «καναρινιών» για την αναμέτρηση της Κυριακής θα ολοκληρωθεί αύριο με νέα προπόνηση το πρωί στο Emileon, με την αποστολή να ανακοινώνεται στη συνέχεια και να αναχωρεί το μεσημέρι (15:00) για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα