Και η FIFA για τη μεταγραφή του Μήτρογλου

Gazzetta team
Και η FIFA για τη μεταγραφή του Μήτρογλου

bet365

Η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό στην Φούλαμ απασχόλησε και την ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η FIFA ανέβασε θέμα για τον Έλληνα επιθετικό, εκφράζοντας μάλιστα την απορία για την απόφαση του Μήτρογλου να φύγει λίγο πριν τα ματς του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «8» του Champions League, όπως και την επιλογή της Φούλαμ, η οποία θα δώσει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία και ενώ υπήρχε το ενδιαφέρον των Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Ίντερ, Ντόρτμουντ.

Η ιστοσελίδα της FIFA εξηγεί την απόφαση του «πιστολέρο» λέγοντας πως πάντα διάλεγε τον δύσκολο δρόμο και πως οι επιλογές του ήταν πάντα δύσκολο να γίνουν κατανοητές. Κυρίως από τους αμυντικούς.

Στη συνέχεια κάνει λόγο και για την πρόταση των 15 εκατομμυρίων ευρώ της Φούλαμ, όπως και ένα αφιέρωμα στον Μήτρογλου με δηλώσεις για τη ζωή του και την καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα