Μίτσελ: «Καλύτερος του Βάις ο Πέρες»

Μίτσελ: «Καλύτερος του Βάις ο Πέρες»

Gazzetta team
Μίτσελ: «Καλύτερος του Βάις ο Πέρες»

bet365

Πεπεισμένος ότι ο Ερνάν Πέρες θα πετύχει στον Ολυμπιακό είναι ο Μίτσελ, λέγοντας μάλιστα πως ο Παραγουανός είναι καλύτερος του Βάις.

Ο 24χρονος άσος αναμένεται να γίνει κι επίσημα παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας εντός της ημέρας. Από χθες ο Πέρες βρίσκεται στη χώρα μας περνώντας από ιατρικές εξετάσεις και ειδικά τεστ, ώστε να φανεί η ακριβής κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Μίτσελ εξάλλου ήθελε οπωσδήποτε έναν παίκτη που θα κάλυπτε το κενό του Βάις κι ο εκλεκτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Παραγουανού, για τον οποίο μάλιστα έχει εξαιρετική άποψη. Χαρακτηριστική άλλωστε είναι η ατάκα του 51χρονου τεχνικού ότι: «Ο Πέρες είναι καλύτερος του Βάις και θα το δείξει μέσα στο γήπεδο», όπως αναφέρει ο «Γαύρος», με τον Ισπανό τεχνικό να θεωρεί ότι θα δώσει ταχύτητα στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, αλλά θα βοηθήσει και στο σκοράρισμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα