Σηφάκης για τον «άσο» στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Σηφάκης για τον «άσο» στην ΑΕΚ

bet365

Σαφές προβάδισμα για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα την ΑΕΚ την επόμενη σεζόν έχει πάρει ο Μιχάλης Σηφάκης, στον οποίο έχει ήδη στείλει... μηνύματα η Ένωση.

Η πείρα και η ποιότητα του διεθνούς γκολκίπερ είναι αδιαμφισβήτητα κι αυτά είναι που όπως φαίνεται έχουν εκτιμήσει στον Δικέφαλο, τοποθετώντας τον 30χρονο άσο στην κορυφή της σχετικής λίστας. Ο Μιχάλης Σηφάκης είναι ο Νο1 στόχος των «κιτρινόμαυρων» για να πάρει γάντια βασικού την επόμενη σεζόν σύμφωνα με το «Goal» και μάλιστα έχουν ήδη σταλεί τα πρώτα... μηνύματα στον πορτιέρο του Ατρομήτου.

Την ίδια στιγμή εξάλλου κι ο παίκτης (μένει ελεύθερος το καλοκαίρι) φέρεται να είναι θετικός στην προοπτική της ΑΕΚ και να τον καλύπτει το πρότζεκτ του συλλόγου, συμμετέχοντας κι εκείνος με τη σειρά του στην αναγέννηση της ομάδας. Σε ό,τι αφορά τους άλλους δύο τερματοφύλακες που απέκτησε φέτος η Ένωση, φαίνεται πως δεν υπάρχει ιδιαίτερη ικανοποίηση και πιθανότατα μόνο ένας εκ των Καραγκιολίδη, Βούρα θα παραμείνει στην ομάδα, με το πρώτο να έχει σαφές προβάδισμα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα