Ρισβάνης: «Στόχος το Κύπελλο»

Ρισβάνης: «Στόχος το Κύπελλο»

Gazzetta team
Ρισβάνης: «Στόχος το Κύπελλο»

bet365

Ο Σπύρος Ρισβάνης μίλησε για τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπως επίσης και για το μέλλον του και τις... σειρήνες από το εξωτερικό.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για την εντυπωσιακή νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου και αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Σίγουρα το Κύπελλο Ελλάδας ήταν από την αρχή ένας στόχος που είχαμε βάλει οι παίκτες και το προπονητικό τιμ και πιστεύω ότι σιγά σιγά το καταφέρνουμε. Έχουμε βέβαια τον δεύτερο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε εξίσου καλά και περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο στα ημιτελικά του θεσμού. Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό αν συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν έχουν οι Πράσινοι πλέον ως σύμμαχο και την ψυχολογία μετά το σερί πέντε νικηφόρων αποτελεσμάτων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:

«Σίγουρα έχουμε πλέον ψυχολογία, όμως κάθε παιχνίδι το κοιτάμε διαφορετικά και προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να κάνουμε το καλύτερο. Κάθε φορά παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και πάμε καλά».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΟΦΗ:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα, αλλά αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και κάνουμε όσα μαθαίνουμε στις προπονήσεις, τότε θα πάνε όλα καλά. Ο ΟΦΗ είναι καλή και δυνατή ομάδα και συνήθως παίζει με την μπάλα ψηλά και προσπαθούν οι παίκτες του να βρουν τον σέντερ φορ, τον Παπάζογλου, ο οποίος είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι. Έχουμε μελετήσει το παιχνίδι τους και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά».

Για το αν έχει βρει η ομάδα την αγωνιστική της ταυτότητα:

«Πιστεύω ότι σιγά σιγά βρίσκουμε την ταυτότητα μας, αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κάθε αγώνας "ζητάει" διαφορετικά πράγματα και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο».

Για την παρουσία του στην ομάδα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και στην πρώτη ομάδα. Μας βοηθούν οι προπονητές και όλο το τιμ, όλοι οι παίκτες- είτε είναι μεγάλοι, είτε μικροί σε ηλικία- και φαίνεται στο γήπεδο ότι είμαστε μια ομάδα. Όταν για παράδειγμα κάποιος κάνει ένα λάθος, ο συμπαίκτης του προσπαθεί να τον καλύψει και τον εμψυχώνει και αυτό είναι ότι καλύτερο για την ομάδα και βγάζει υγεία».

Για όσα έχουν γραφτεί για το συμβόλαιο του και για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού:

«Σίγουρα θα συνεχίσουν να γράφονται και θετικά και αρνητικά. Εγώ παραμένω προσγειωμένος και προσηλωμένος στον Παναθηναϊκό. Το μυαλό μου είναι στους αγώνες και στις προπονήσεις, γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο στην ηλικία μου. Δεν είναι μόνο τα παιχνίδια... Ότι καλύτερο είναι να έρθει, ας έρθει, όμως το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό και ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και φέτος και τα επόμενα χρόνια...»

Για το αν αισθάνεται ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο για να κάνει το άλμα στο εξωτερικό:

«Σίγουρα χρειάζομαι χρόνο. Έχω πολλά να βελτιώσω και πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα μου τα δώσει αυτά. Είναι καλύτερο, αν κάποια στιγμή φύγω από τον Παναθηναϊκό, αυτό να γίνει στο μέλλον, όχι τώρα. Αυτό πιστεύω...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα