Λαγός: «Το συναίσθημα πάνω από το χρήμα»

Λαγός: «Το συναίσθημα πάνω από το χρήμα»

Νίκος Αθανασίου
Λαγός: «Το συναίσθημα πάνω από το χρήμα»

bet365

Ο Τάσος Λαγός μίλησε για τους λόγους που έμεινε στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως έπαιξε ρόλο και η αγάπή του για την ομάδα στην επιλογή του, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το Κύπελλο...

Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο δεν έκρυψε ο Τάσος Λαγός. Ο εκ των αρχηγών του «τριφυλλιού», μίλησε για τη νίκη και την πρόκριση ουσιαστικά κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ σε ότι αφορά την παραμονή του, υποστήριξε πως αυτό που τον κράτησε ήταν και η δουλειά που γίνεται στους «πράσινους» αλλά και το συναίσθημά του, που το έβαλε πάνω από τα χρήματα...

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του Παναθηναϊκού:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Κάναμε αυτό που έπρεπε περάσαμε στην επόμενη φάση. Υπάρχει ένα παιχνίδι ακόμα, αλλά νομίζω είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει το 4-0. Το θέλαμε αυτό από την αρχή, φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλές ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ, στο δεύτερο συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό ήρθαν και τα γκολ και έγινε πιο εύκολο για εμάς.»

Για το αν πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το Κύπελλο: «Νομίζω μπορούμε και το έχουμε δείξει. Παίξαμε και με τον Εργοτέλη που είναι ομάδα Σούπερ Λίγκας και από τις καλές ομάδες, περάσαμε με δύο νίκες και εδώ και στη Κρήτη. Από εκεί και πέρα έτυχε να κληρωθούμε με ομάδες Β' Εθνικής δεν τις υποτιμήσαμε, κάναμε αυτό που έπρεπε κερδίσαμε και τα τρία παιχνίδια και πλέον πάμε στο Βόλο για τη νίκη ξανά και μετά θα περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα.»

Για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό: «Ήθελα να μείνω στην ομάδα, εδώ έχω μεγαλώσει, μου έχει δώσει τα πάντα ο σύλλογος. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και ο προπονητής και το προπονητικό τιμ, γίνεται μια απίστευτη δουλειά στην ομάδα που εφτά χρόνια που είμαι εγώ στον Παναθηναϊκό δεν την έχω δει. Ο κόουτς μας πιστεύει, μας βοηθάει και νομίζω ότι για κάθε παίκτη και για παιδιά στην ηλικία μου είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή να παίξει στον Παναθηναϊκό.»

Για τα λόγια του Αναστασίου που τον έπεισαν να μείνει: «Με ήθελε πάρα πολύ, μου είπε κάποια πράγματα. Σίγουρα είχα προτάσεις να φύγω στο εξωτερικό με τα λεφτά πολύ καλύτερα, αλλά ένα από τα όσα μου είπε ήταν ότι θα παίζω στην ομάδα και να μη βιαστώ να φύγω και τα λεφτά θα έρθουν στο μέλλον. Έπαιξε ρόλο και το συναίσθημα, γιατί αν πηγαίναμε καθαρά με το οικονομικό κομμάτι οι συνθήκες ήταν πολύ καλύτερες...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα