Ο Βαλντέζ γκολ στην Τούμπα!

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Ο Βαλντέζ γκολ στην Τούμπα!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος κάνει στο blog του στο gazzetta ένα μικρό σχόλιο για το ματς του κυπέλλου και σκέφθηκε κάτι για τον Νέλσον Βαλντέζ.

Για το 0-0 του Ολυμπιακού με τον εξαιρετικά ανταγωνιστικό Ατρόμητο, θέλω να πω ότι το παιχνίδι πιθανότατα να είχε εντελώς διαφορετική εξέλιξη αν μετρούσε το κανονικό γκολ του Σαβιόλα μόλις στο 11’.

Κι απλά να υπενθυμίσω ότι στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος για το πρωτάθλημα, είχε ακυρωθεί κανονικό γκολ του Μήτρογλου κι ο αρμόδιος επόπτης Καρατζίκας έμεινε εκτός ορισμών για δύο αγωνιστικές, όπως δηλαδή πάνω κάτω θα έμενε και χωρίς να είχε κάνει τέτοιο λάθος.

Τώρα, στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος για το κύπελλο, ένας άλλος επόπτης, ο Μπαλτάς, ακύρωσε επίσης κανονικό γκολ.

Τέλος πάντων, έβλεπα ένα βιντεάκι του Νέλσον Βαλντέζ με κάποια γκολ του και σχετικούς πανηγυρισμούς και σκέφθηκα τι έχει να γίνει άμα σκοράρει και στον Ολυμπιακό σε καμία Τούμπα.

Μα τι είπα ο άνθρωπος. Ο Βαλντέζ έχει ήδη βάλει γκολ στην Τούμπα! Στη μοναδική φορά που έχει παίξει στην Τούμπα! Πριν δύο χρόνια, Δεκέμβριος του 2011 ήταν για το Γιουρόπα Λιγκ, ΠΑΟΚ-Ρούμπιν 1-1.

Ρίξτε μία ματιά εδώ. Ωραίο ήταν το γκολάκι. (http://www.dailymotion.com/video/xn0doq_%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD-%CF%84%CE%BF-1-1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%82_sport).

Κι έχει και το άλλο μεγάλη πλάκα. Ο άλλος παίκτης που ήρθε στην Ελλάδα από τη Ρούμπιν, αυτός ο Νάτκο (παρεμπιπτόντως είναι καλό δημιουργικά εξάρι), είχε χάσει πέναλτι στα παιχνίδια της Ρούμπιν με τον Ολυμπιακό, την ίδια σεζόν, στην ίδιοα διοργάνωση. Και δη στο 1-0 των πρωταθλητών Ελλάδας μέσα στη Μόσχα. Εδώ (http://www.dailymotion.com/video/xondol_%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BF%CE%BB_sport).

Θα έχει γούστο, πάντως, να τους δούμε αντίπαλους σε παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.