Για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

Γιώργος Βροντάκης
Για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης (20:00, OTESPORT4) στην Τούμπα για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο δικέφαλος θέλει να πάρει σκορ πρόκρισης από σήμερα με τον Χουμπ Στέφενς να μην υπολογίζει τον Λάζαρ, αλλά και τους Κατσικά, Βίτορ και Γεωργιάδη.

Ο Ολλανδός τεχνικός πήρε στην αποστολή τους: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κάτσε, Μαντούρο, Τζιόλη, Νίνη, Μάρτενς, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να κάτσει ο Γλύκος, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τζαβέλλα και Κατσουράνη. Δεξί μπακ θα είναι ο Κίτσιου και αριστερό ο Λίνο. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κάτσε, Μάρτενς και Μαντούρο, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Στοχ, Λούκας και Αθανασιάδης.

Από την άλλη, ο Απόλλων Σμύρνης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες καθώς ο Λόρι Σάντσεζ άφησε εκτός αποστολής τους Τζόρβα, Παπαζαχαρία, Κόρμπο, Σόουζα και Δεληζήση.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γουμάγια, Γκόμεζ, Άλβαρεζ, Διαμάντη, Χατζηζήση, Σόντερμπεργκ, Άμπροουζ, Κουκ, Έγκον, Καμαρά, Τσιλιγγίρη, Γκουέλα, Πετρόπουλο, Μπάρκογλου, Σιγάλα, Σελμανάι, Μπέντα, και Δημογιάννη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα