Καπνός και... φωτιά για Σίλντενφελντ!

Νίκος Αθανασίου
Καπνός και... φωτιά για Σίλντενφελντ!

bet365

Οι πληροφορίες από την Κροατία αναφέρουν ότι ομάδα από την Αγγλία ετοιμάζει πρόταση για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και σύμφωνα με τις ενδείξεις, το ενδιαφέρον είναι πραγματικό!

Ο «Σίφο» ετοιμάζεται να επιστρέψει στην 11άδα του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, λίγο πριν το πέσιμο της αυλαίας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, το όνομά του εμπλέκεται ξανά σε μεταγραφικά σενάρια.

Σύμφωνα με μια πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας από την Κροατία, αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον 28χρονο αμυντικό και μάλιστα έχει στα σκαριά πρόταση για να τον αποκτήσει, χωρίς να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες!

Το gazzetta.gr έψαξε το θέμα και φαίνεται ότι... όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, καθώς φαίνεται να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από το Νησί και είναι πιθανόν η υπόθεση σύντομα να προχωρήσει! Τα περιθώρια πάντως έχουν στενέψει, οπότε οι όποιες εξελίξεις πρέπει να αναμένονται πολύ σύντομα.

Η πρόταση μπορεί να ικανοποιήσει τη Ντιναμό, το θέμα όμως είναι να ανάψει το «πράσινο φως» και ο Παναθηναϊκός, αφού για να παραχωρήσει παίκτη πρέπει να βρει και αντικαταστάτη. Ο Νταμπίζας έχει δουλέψει στο θέμα του κεντρικού αμυντικού και έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, αλλά όλα πρέπει να γίνουν σε δύο μέρες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα