Μάχη στο «Γεντί Κουλέ»

Gazzetta team
Μάχη στο «Γεντί Κουλέ»

bet365

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Πανιώνιο (16:00, otesport3) στον πρώτο χρονικά προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Με απουσίες οι γηπεδούχοι που θα ψάξουν για καθαρό σκορ, κουβαλάνε κούραση οι «κυανέρυθροι» από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Χωρίς τους νέους ο ΟΦΗ

Με απουσίες θα υποδεχτεί ο ΟΦΗ τον Πανιώνιο αφού ο Ρικάρντο Σα Πίντο άφησε εκτός αποστολής τους νέους Σίσιτς και Ντουντού αφού είναι ακόμα ανέτοιμοι.

Τα προβλήματα για τους Κρητικούς δεν σταματάνε εδώ αφού τραυματίες είναι οι Φραγκουλάκης και Όγιος κι επίσης έμειναν εκτός. Αντίθετα, επιστρέφει μετά από έξι αγωνιστικές ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Φερνάντες, Γιαγκιόζης, Μπούρμπος, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Ζε, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μπανούσης.

Με απουσίες και κούραση στην Κρήτη

Χωρίς τον τραυματία Καμπάνταη, αλλά και τον Τάσο Αυλωνίτη θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην Κρήτη. Πρόβλημα οι λίγες επιλογές και η κούραση.

Μετά την Κομοτηνή ο Πανιώνιος πάει στο άλλο άκρο της χώρας στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος έχει να αντιμετωπίσει την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια (Κυριακή-Τετάρτη), αλλά και το γεγονός ότι το μικρό ρόστερ δεν του δίνει την δυνατότητα για ροτέισον.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Καμπάνταη, αλλά και του Τάσου Αυλωνίτη ο οποίος όπως όλα δείχνουν με τον Πανθρακικό αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» των «κυανέρυθρων» είναι οι Ζαχαράκης, Κολοβός, Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Γιάννου, Ντούνης, Κούρντι, Λάσνικ, Μπούζας, Κούρος, Σταυροθανασόπουλος, Κουλουχέρης, Πάνος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα