Ψηλά Μόρας και Γούτας για ΑΕΚ

Gazzetta team
Ψηλά Μόρας και Γούτας για ΑΕΚ

bet365

Σε... πρώτο πλάνο φαίνεται ότι μπαίνουν οι περιπτώσεις των Βαγγέλη Μόρα και Δημήτρη Γούτα στην ΑΕΚ, για το κέντρο της άμυνας.

Το «χτίσιμο» της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει και στη Football League, με σκοπό την επιστροφή της στα μεγάλα «σαλόνια» από τη σεζόν 2015-16 έχει ήδη ξεκινήσει η Ένωση και μάλιστα ο μεταγραφικός σχεδιασμός «τρέχει» με γοργούς ρυθμούς. Ήδη έχουν κλείσει τουλάχιστον 5-6 παίκτες για το καλοκαίρι, ενώ το προσεχές διάστημα θα γίνουν κινήσεις για την ενίσχυση και της οπισθοφυλακής, με τους Μόρρα και Γούτα να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, σύμφωνα με το «Goal».

Η άποψη που υπάρχει άλλωστε στον Δικέφαλο για τον στόπερ της Βερόνα είναι εξαιρετική, αφού λόγω και της μεγάλης εμπειρίας του μπορεί να γίνει ο ηγέτης της άμυνας αφενός κι επιπλέον θα είναι σημαντικός και στα αποδυτήρια της ομάδας. Ο παίκτης φαίνεται πως επιθυμεί μία συγκεκριμένη πρόταση που θα τον... διευκολύνει να πει το «ναι» στον επαναπατρισμό, ώστε να κλείσει και την καριέρα του με τη φανέλα της πρώην ομάδας του.

Σε ό,τι αφορά τον Γούτα βρίσκεται στα υπόψιν της ΑΕΚ από το περασμένο καλοκαίρι και θεωρείται πως έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για να γίνει βασικός στην ομάδα της επόμενης σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» βέβαια ήθελαν να δουν και την εξέλιξη του 20χρονου στόπερ, ενώ στα συν είναι και οι καλές σχέσεις που υπάρχουν με την Ξάνθη. Πάντα ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί «πακέτο» με τον Τριάδη, ο οποίος επίσης αρέσει στην Ένωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα