Βούκιτς: «Με... γοητεύει ο ΠΑΟΚ!»

Βούκιτς: «Με... γοητεύει ο ΠΑΟΚ!»

Gazzetta team
Βούκιτς: «Με... γοητεύει ο ΠΑΟΚ!»

bet365

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της χώρας του και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει στην τούμπα.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του στην novosti.rs αναφέρθηκε στην εμπειρία του στη Θεσσαλονίκη και τόνισε ότι... ανατριχιάζει με τους οπαδούς!

«Ζητώ συγγνώμη για την ήττα με 2-0 από τον Πανιώνιο. Μετά, ήρθαν δύο νίκες, είμαστε πιο πίσω από την κορυφή, αλλά διατηρούμε διαφορά οκτώ βαθμών από τον τρίτο Ατρόμητο», είπε αρχικά ο Βούκιτς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα... κοινά Παρτιζάν-ΠΑΟΚ: «Οταν κάποιος είναι ντυμένος στα ασπρόμαυρα είναι... εντελώς ασπρόμαυρος. Επικεντρώθηκα στον ΠΑΟΚ αλλά δεν ξέχασα την Παρτιζάν. Όταν αγαπάς κάτι, τότε το ακολουθείς για πάντα. Χαίρομαι για την Παρτιζάν».

Όσον αφορά τον αγώνα με τη Βέροια υποστήριξε: «Ναι, προηγηθήκαμε με 3-0, είχαμε περισσότερη ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ισχυρότερες ομάδες στην κατηγορία ισχυρότερη, ως εκ τούτου είχαμε ορισμένα πλεονεκτήματα απέναντι στην ομάδα του Ντόστανιτς και του Σέρβου διεθνή, του Οστοιτς. Ηταν απόλυτα δικαιολογημένο το αποτέλεσμα. Η Βέροια δεν ψάχνει βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά στα παιχνίδια με ισοδύναμες ομάδες. Αμφιβάλλω ότι η Βέροια μπορούσε να τα πάει καλύτερα».

Σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας του είπε: «Ηρθε ο Μάρτενς από την Αλκμάαρ, ένας παίκτης που παίζει στη θέση μου. Προς το παρόν είναι εκτός δράσης. Αποκτήθηκε και ο Ολλανδός Μαντούρο, πρώην παίκτης της Βαλένθια και της Σεβίλλης. Δεν ξέρω αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, γνωρίζει μόνο ο πρόεδρος και οι στενοί συνεργάτες του», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Στο πρωτάθλημα είμαστε στη δεύτερη θέση, στο Κύπελλο βρισκόμαστε στα προημιτελικά και τον Φεβρουάριο περιμένουμε τα παιχνίδια εναντίον στην Μπενφίκα».
΄
Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο μέλλον του στην Τούμπα: «Η διοίκηση θέλει να με κρατήσει, λέει ότι έχω ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν και ότι προσαρμόστηκα στο ελληνικό περιβάλλον, μου δείχνουν σεβασμό. Στον ΠΑΟΚ... γοητεύομαι, γίνεται επαγγελματική δουλειά και εκτιμώ πολύ τους οπαδούς της ομάδας, νιώθω ανατριχίλα κάθε φορά που τους βλέπω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα