Μπουζάνης: «Σέβομαι τον Άρη...»

Μπουζάνης: «Σέβομαι τον Άρη...»

Θάνος Σαρρής
Μπουζάνης: «Σέβομαι τον Άρη...»

bet365

Ο Ντιν Μπουζάνης υπέγραψε συμβόλαιο για τρεις μήνες με την αγγλική Κάρλαϊλ και αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Ελλάδα και τον Άρη.

Ο ομογενής τερματοφύλακας επιστρέφει στην Αγγλία και μετά τη Λίβερπουλ και την Όλνταμ θα φορέσει τη φανέλα της Κάρλαϊλ, η οποία αγωνίζεται στη League One. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στην απόφασή του, καθώς και στο διάστημα που πέρασε στην Ελλάδα.

«Ήμουν στην Ελλάδα, στον Άρη πρόσφατα και τα πράγματα εκεί δεν πήγαν τόσο καλά. Οπότε είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να παίξω στην Αγγλία ξανά. Ο ατζέντης μου ήξερε ότι υπήρχε τραυματισμός εδώ, οπότε προώθησε το όνομά μου και ήρθα για λίγες μέρες. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα μετά από αυτό. Προφανώς ξόδεψα πολλά χρόνια στην Αγγλία πριν πάω στην Ελλάδα και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Καβ και στον Τόνι Κέιγκ που μου έδωσαν την ευκαιρία», δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά το τρίμηνο συμβόλαιο που υπέγραψε είπε: «Η συμφωνία για τρεις μήνες μου δίνει ένα πραγματικό κίνητρο να δουλέψω σκληρά και να τα πάω όσο το δυνατόν καλύτερα. Ευελπιστώ ότι αν θα το κάνω, τότε θα εξασφαλίσω συμβόλαιο στον εαυτό μου για μια ακόμα σεζόν». Για το πως πήγε στην Αγγλία ως νεαρός, ενώ βρισκόταν στην Αυστραλία, τόνισε: «Έπαιζα για την Εθνική ομάδα στην Αυστραλία και ένας σκάουτ της Λίβερπουλ ήρθε και με παρακολούθησε. Μετά πήγα να δοκιμαστώ. Υπέγραψα και έμεινα εκεί για πέντε χρόνια. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και βοήθησε πραγματικά στην ανάπτυξή μου».

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα υποστήριξε: «Ήμουν ενθουσιασμένος όταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να πάω στην Ελλάδα. Το μεγάλο τους πρωτάθλημα έχει πολύ καλά στάνταρ και υπάρχουν ορισμένες καλές ομάδες. Υπήρχε ενδιαφέρον από Αγγλία, αλλά ήθελα να δώσω μια ευκαιρία στην Ελλάδα επειδή έχουν ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Υπήρχαν οι θέσεις που οδηγούσαν στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Europa League και θεώρησα ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά, αλλά το ότι βρέθηκα στην Ελλάδα με έκανε να δω ότι η Αγγλία είναι το καλύτερο μέρος για να είσαι, όσον αφορά την ανάπτυξη των παικτών. Σέβομαι πολύ τον Άρη σαν σύλλογο και οι οπαδοί ήταν σπουδαίοι με μένα, αλλά είναι όμορφο που επέστρεψα».

 

Τελευταία Νέα