Έρχεται πρόταση στον Πανιώνιο για Κούρο!

Θοδωρής Βασίλης
Έρχεται πρόταση στον Πανιώνιο για Κούρο!

bet365

Ο Αλέξανδρος Κούρος εντυπωσιάζει φέτος με τον Πανιώνιο και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η πρωτοπόρος του ρουμανικού πρωταθλήματος Άστρα τον θέλει άμεσα κι ετοιμάζει πρόταση που θα φτάνει μέχρι και τις 200.000 ευρώ!

Ο Πανιώνιος ταλανίζεται από έντονα οικονομικά προβλήματα, αλλά το ρόστερ του παραμένει πλούσιο σε ταλέντο. Ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζει είναι και ο Αλέξανδρος Κούρος για τον οποίο ήδη ηχούν στα αυτιά του Σειρήνες από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα η πρωτοπόρος του ρουμανικού πρωταθλήματος Άστρα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ ο οποίος μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί και ως αριστερός στόπερ κι έχει στρέψει το βλέμμα της στην Πλατεία και στον Κούρο και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 200.000 ευρώ για να αποσπάσει το ναι της «κυανέρυθρης» διοίκησης.



Ο 20χρονος άσος παρακολουθείται από τους Ρουμάνους καιρό τώρα με την προοπτική να γινόταν κίνηση το καλοκαίρι, αλλά το γεγονός ότι η ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα την ανάγκασε να επισπεύσει τις διαδικασίες κι ετοιμάζεται μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Πανιώνιο για την απόκτησή του. Οι Ρουμάνοι είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά δύο βαθμών από την δεύτερη Πετρολούλ και στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ψάχνουν για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Κούρου αφού διαθέτουν μόνο έναν ποδοσφαιριστή σε αυτή την θέση τον Βραζιλιάνο Τζούνιορ Μοράις.

Ο Κούρος προέρχεται από δύο γεμάτες χρονιές στον Πανιώνιο, ενώ την φετινή σεζόν δεν έχει χάσει παιχνίδι των Νεοσμυρνιωτών και είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες, ενώ αποτελεί εν δυνάμει διεθνής με την εθνική Νέων. Κατά καιρούς το όνομά του έχει συνδεθεί με τις τρεις ομάδες του πρώην ΠΟΚ, με τον ίδιο να μην έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία κάποια στιγμή να κάνει το μεγάλο βήμα προς το εξωτερικό.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, αφού το ενδιαφέρον της Άστρα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και στον Πανιώνιο γνωρίζουν καλά ότι με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο ποσό μπορεί να αποτελέσει μία σημαντική ανάσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα