«Μπορεί να παίξει ο Φαλκάο στο Μουντιάλ»

«Μπορεί να παίξει ο Φαλκάο στο Μουντιάλ»

Gazzetta team
«Μπορεί να παίξει ο Φαλκάο στο Μουντιάλ»

bet365

Ο ειδικός σε θέματα τραυματιστών στο γόνατο, γιατρός Ζεράρ Σαγιάν πιστεύει ότι ο επιθετικός της Εθνικής Κολομβίας μπορεί να παίζει κάποια λεπτά στα ματς του Μουντιάλ.

Ο Φαλκάο υποβλήθηκε με επιτυχία το Σάββατο σε επέμβαση και παρότι αρχικά οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, σιγά - σιγά το κλίμα αλλάζει. Ο γιατρός Σαγιάν που μεταξύ άλλων έχει εγχειρήσει το γόνατο του Βραζιλιάνου Ρονάλντο είπε σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης. «Συνήθως σε τέτοιους τραυματισμούς, ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει σε 4-6 μήνες. Πάντως στην περίπτωση του δεν υπήρχε κάτι πολύπλοκο και η αποθεραπεία θα πάει καλά».

Ο Σαγιάν πάντως δεν πιστεύει ότι ο αντίπαλος της Εθνικής ομάδας στους ομίλους του Μουντιάλ θα μπορεί να παίζει 90 λεπτά. «Θα είναι δύσκολο να παίζει 90 λεπτά σε κάθε παιχνίδι, αλλά για κάποιο χρόνο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Πάντως εάν η Κολομβία περάσει την πρώτη φάση, τότε θα έχει χρόνο να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να έχει καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια».

Ωστόσο πρόσθεσε ότι ο Φαλκάο δεν πρέπει να ρισκάρει. «Δεν νομίζω ότι θα επιχειρήσει κάτι τέτοιο, γιατί αν πάθει κάποια υποτροπή, από τους έξι μήνες που θα κάνει τώρα, θα χρειαστεί ένας χρόνος.»

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα