Super deal για Ολυμπιακό και Βάις!

Super deal για Ολυμπιακό και Βάις!

Δημήτρης Τομαράς
Super deal για Ολυμπιακό και Βάις!

bet365

Η πρόταση των Αράβων... τρέλανε τον Βάις και ο Ολυμπιακός έκανε ένα μεγάλο deal! Οι πληροφορίες για τη συμφωνία που έφερε αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία των Πειραιωτών, οι... διάδοχοι και ο Κάμπελ!

Ο Βάις στο Κατάρ και ο Ολυμπιακός μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος για το deal που πέτυχε. Το Σάββατο ο Σλοβάκος έμεινε εκτός αποστολής, αφού τα είχε βρει σε όλα με την Λεκβίγια, ενθουσιασμένος από την πρόταση των Αράβων. Όλα έγιναν τις δυο τελευταίες ημέρες, με τον Μίνο Ραϊόλα να χτυπά την πόρτα του Ολυμπιακού, ώστε να φέρει άμεσα πρόταση για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό! Εξάλλου, η πρόσφορα των Καταριανών δεν μπορούσε να αφήσει καμία πλευρά ασυγκίνητη! Ο Βάις απάντησε θετικά αμέσως, ο Ραϊόλα που διαθέτει το 25% των δικαιωμάτων του πίεσε για το deal, αφού θα είχε και αυτός σημαντικό κέρδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνολική πρόταση ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό να καρπώνεται περισσότερα από 4 εκατ., αφού όπως προαναφέραμε ποσοστό θα πάρει και ο Ραϊόλα. Όσο για τον Σλοβάκο, ο διεθνής μέσος θα καρπωθεί περίπου 2 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Ο Ολυμπιακός ζύγισε το θέμα της μεταγραφής, ο Βάις δεν αποτελούσε το βαρόμετρο της ομάδας, ενώ μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα είχε... κολλήσει. Φυσικά, οι ιθύνοντες του συλλόγου μίλησαν με τον Μίτσελ, ο οποίος δεν είχε ενστάσεις για την αποχώρηση του Σλοβάκου, αφού σε αρκετά ματς δεν αποτελούσε βασική του επιλογή!

Πλέον, ο Ολυμπιακός αναζητά την ιδανική περίπτωση για την κάλυψη του κενού που άφησε ο Σλοβάκος, το όνομα του Λεγκεάρ είναι ψηλά για τον Γενάρη (ο παίκτης θεωρείται κλεισμένος για το καλοκαίρι), ενώ υπάρχουν και λύσεις εντός ομάδας. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός με τα χρήματα που έβαλε στα ταμεία του είναι πιθανό να κινηθεί για την αγορά του Κάμπελ από την Αρσεναλ, με τους Λονδρέζους να τον κοστολογούν κοντά στα 5 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα