Δανεικοί παίκτες, δανεικά αποτελέσματα

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Δανεικοί παίκτες, δανεικά αποτελέσματα

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει ένα σχόλιο στο blog του στο gazzetta με αφορμή τους δανεισμούς παικτών του Ολυμπιακού.

Τώρα με τις μεταγραφές του Ολυμπιακού και την «μεταφορά» κάποιων παικτών στον Εργοτέλη, άρχισε πάλι η φιλολογία περί δανεικών.

Κι εγώ ρωτάω ρε παιδιά το εξής απλό πράγμα, επειδή ο θόρυβος γίνεται γιατί υποτίθεται ότι μέσω των δανεικών αλλοιώνεται το πρωτάθλημα. Έτσι δεν είναι;

Υπάρχει ένα παιχνίδι το οποίο ο Ολυμπιακός το πήρε εξαιτίας της παρουσίας δανεικών παικτών του σε αντίπαλη ομάδα; Ίσα ίσα θυμάμαι ότι στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα ο Λεάντρο ήταν ο κορυφαίος της Καλλονής στο πολύ δύσκολο 1-0 του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ έχασε ματς εξαιτίας δανεικών παικτών του Ολυμπιακού; Πάμε να δούμε τα παιχνίδια στα οποία ο ΠΑΟΚ έχασε πόντους: τρεις στο Αγρίνιο, τρεις στη Ν. Σμύρνη, δύο στο Γεντί Κουλέ, δύο στο Περιστέρι κι άλλους δύο από τον Απόλλωνα μέσα στην Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε ματς εξαιτίας δανεικών του Ολυμπιακού; Πάμε να δούμε τα παιχνίδια στα οποία ο ΠΑΟ έχασε πόντους: μέσα στη Λεωφόρο δύο από Βέροια, τρεις από Πανθρακικό και τρεις από Ατρόμητο. Κι άλλους δύο στη Ριζούπολη, δύο στον Πλατανιά, τρεις στη Ν. Σμύρνη και τρεις στο Αγρίνιο.

Άρα, η μοναδική ομάδα από την οποία έχασαν βαθμούς ο ΠΑΟΚ κι ο Παναθηναϊκός, σε μέχρι τώρα 20 αγωνιστικές πρωταθλήματος, και έχει δανεικό από τον Ολυμπιακό είναι ο Πανιώνιος! Στα δύο ματς στη Ν. Σμύρνη, όπου έχασαν κι ο ΠΑΟ κι ο ΠΑΟΚ, ο δε Ολυμπιακός, παρεμπιπτόντως, ήταν 0-0 μέχρι το 66 και τελικά κέρδισε 2-0 με τεράστια δυσκολία. Κι ο ΠΑΟ έφερε κι ισοπαλία στον Πλατανιά-όπου έχει δανεικούς κι ο ΠΑΟΚ.

Ούτε ο Ατρόμητος, ούτε ο Παναιτωλικός, ούτε η Βέροια, ούτε ο Πανθρακικός, ούτε ΟΦΗ, ούτε ο Απόλλωνας έχουν έστω…μισό παίκτη δανεικό από τον Ολυμπιακό. Ένας Ολυμπιακός, που όπως κερδίζει όλες τις άλλες ομάδες, έτσι κερδίζει κι αυτές που έχουν δανεικούς από αυτόν παίκτες, οι οποίοι άλλωστε πολλές φορές δεν παίζουν εναντίον του.

Μήπως, όμως, φέτος είναι συμπτωματικό; Να δούμε και πέρσι τι έκανε ο διεκδικητής του τίτλου (2ος) ΠΑΟΚ: είχε χάσει πέντε πόντους από τον Ατρόμητο, δύο στη Βέροια, δύο στον ΟΦΗ, δύο στην Κέρκυρα, τρεις στην Τρίπολη, τρεις από την Ξάνθη μέσα στην Τούμπα, δύο στο Χαριλάου και στο ΟΑΚΑ τρεις από τον ΠΑΟ και δύο από την ΑΕΚ. Από όλες αυτές τις ομάδες μόνο ο Άρης είχε δανεικούς. Λοιπόν, τι λέτε; Επηρεάζουν την εξέλιξη του πρωταθλήματος οι…δανεικοί;

Φίλοι μου δύο ματς δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός φέτος, σε δυνατές έδρες και δυνατές ομάδες, όπως ο Ατρόμητος κι ο Παναιτωλικός. Όπως μπορεί να μην κερδίσει στην Τούμπα η, αύριο στην Ξάνθη η, όπως κέρδισε στο 90 στη Λεωφόρο. Η, όπως πέρσι έχασε πόντους από Ατρόμητο, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Κι όπως κι ο ΠΑΟΚ κι ο ΠΑΟ νομίζω πως θα χάσουν κι άλλους βαθμούς, πάλι από ομάδες που δεν έχουν δανεικούς από τον Ολυμπιακό κι ίσως και κανένα ματς από ομάδα που έχει δανεικό από τον Ολυμπιακό.

Που θέλω να καταλήξω: τα αποτελέσματα δεν έχουν να κάνουν με τους…δανεικούς παίκτες, αλλά με το πόσο δυνατός είναι ο αντίπαλος σου και πόσο δυνατός είσαι η, δεν είσαι εσύ σαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Εντέλει είναι απλό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.