Την Κυριακή η απάντηση του Λαγού!

Την Κυριακή η απάντηση του Λαγού!

Νίκος Αθανασίου
Την Κυριακή η απάντηση του Λαγού!

bet365

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε νέα επαφή με τον Τάσο Λαγό, μετά από πρωτοβουλία του νεαρού μέσου, ο οποίος θα απαντήσει οριστικά και αμετάκλητα μετά το ματς με τον Πλατανιά.

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Λαγό βγήκαν από τον... πάγο και η κατάληξη του μίνι σίριαλ με την ανανέωση του νεαρού μέσου, παίρνει παράταση για αύριο το βράδυ! Πριν την προπόνηση της Παρασκευής, ο εκ των αρχηγών του «τριφυλλιού» ζήτησε μια νέα συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα.

Οι δύο άνδρες τα είπαν για ακόμη μία φορά μέσα σε πολύ καλό κλίμα και ο Λαγός ζήτησε μια μικρή παράταση για να απαντήσει μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά. Μια απάντηση που θα είναι και η οριστική, ώστε να κλείσει αυτό το θέμα που έχει «τραβήξει» αρκετά την Κυριακή.

Πάντως, η πρόταση των «πρασίνων» παραμένει η ίδια ενώ το γεγονός πως ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε νέα επαφή δείχνει πως σκέφτεται καλύτερα πλέον το ενδεχόμενο της παραμονής στον σύλλογο που τον ανέδειξε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα