Ανήλικος κατηγορεί για επίθεση τον Λεβαντόφσκι!

Θάνος Σαρρής
Ανήλικος κατηγορεί για επίθεση τον Λεβαντόφσκι!

bet365

Ένας ανήλικος οπαδός της Ντόρτμουντ κατηγορεί τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ότι τον χτύπησε, με τον παίκτη να αρνείται τις κατηγορίες και την ομάδα του να τον στηρίζει!

Η συμφωνία του Πολωνού στράικερ με τη Μπάγερν Μονάχου φυσικά δεν αρέσει στους οπαδούς της ομάδας του και σύμφωνα με την przeglad sportowy από την πατρίδα του, ένας εξ' αυτών τον έβγαλε από τα ρούχα του και κατηγορεί τον ταλαντούχο στράικερ ότι του επιτέθηκε! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Λεβαντόφσκι επέστρεφε στο σπίτι του με τη σύζυγό του, Άννα, όταν αντίκρισε μερικούς νεαρούς της ομάδας που τον περίμεναν για να τον βρίσουν.

Ένας εξ αυτών, κατηγορεί τον Πολωνό ότι κατέβηκε από το αμάξι και του επιτέθηκε, χτυπώντας τον με γροθιά στο πρόσωπο. Η εκδοχή του Λεβαντόφσκι είναι διαφορετική. Τονίζει ότι ποτέ δεν σήκωσε το χέρι του και χαρακτηρίζει τις κατηγορίες του 17χρονου ως προβοκάτσια, λόγω της απόφασής του να πάει στη Μπάγερν. Υποστηρίζει ότι η διαμάχη του με τους νεαρούς ήταν μόνο λεκτική.

Ο 17χρονος πάντως κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες. Οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ είναι επίσης ενήμεροι για το περιστατικό, με τον Χανς-Γιακίμ Βάτσκε να τονίζει ότι: «Μίλησα με τον Ρόμπερτ για το περιστατικό και τον πιστεύω. Τον προσέβαλαν με απίστευτους τρόπους. Τον υποστηρίζω πλήρως και βρισκόμαστε στο πλευρό του».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα