Χουλκ για αντί - Φαλκάο

Gazzetta team
Χουλκ για αντί - Φαλκάο

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Χουλκ φέρεται ως πιθανός αντικαταστάτης του τραυματία Φαλκάο στη Μονακό, που θα εγχειριστεί αύριο.

Ο Κολομβιανός άσος θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το καλοκαίρι, καθώς αύριο θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, μετά τον τραυματισμό του σε ματς του γαλλικού Κυπέλλου. Σύμφωνα με την Equipe, η Μονακό αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Βραζιλιάνο Χουλκ που παίζει στη Ζενίτ.

Η επέμβαση στον 27χρονο άσο θα διεξαχθεί στο Οπόρτο από τον Πορτογάλο ειδικό, Χοσέ Κάρλος Νορόνια, ο οποίος ξεκαθάρισε πως στη διάρκεια της διαδικασίας θα εκριμηθεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του παίκτη κι αν θα προλάβει την κορυφαία διοργάνωση του καλοκαιριού.

Ο Χουλκ πάντως φαίνεται να είναι στο στόχαστρο και της Τσέλσι, καθώς ο Μουρίνιο θέλει να ξοδέψει σε μεταγραφή τα χρήματα που θα πάρει από τη μεταγραφή του Μάτα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα