Μαύρος: «Είχα σύμμαχο την αλήθεια»

Μαύρος: «Είχα σύμμαχο την αλήθεια»

Gazzetta team
Μαύρος: «Είχα σύμμαχο την αλήθεια»

bet365

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε για την περιπέτειά που πέρασε με τη δικαιοσύνη και τόνισε ότι δεν τον πειράζουν τα όσα έγιναν, λόγω της αγάπης του για την ΑΕΚ.

Ο Μαύρος τελικά δικαιώθηκε, αφού δεν είχε καμία σχέση με την οικονομική διαχείριση και τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ και μιλώντας στην «Ώρα των Σπορ», ξεκαθάρισε ότι μοναδικός του σύμμαχος ήταν η αλήθεια.

«Ευτυχώς όλα πέρασαν. Τέλος καλό, όλα καλά. Και αυτό μετρά για μένα. Το μόνο που σκέφτηκα μετά το τέλος της περιπέτειας ήταν να ξεκουραστώ, γιατί ταλαιπωρήθηκα αρκετά αυτές τις δύο μέρες. Μπορεί να είχα όπλο την αλήθεια, αλλά οι κατηγορίες ήταν πολύ σημαντικές. Ίσως μπορούσαν να με στείλουν στις φυλακές», είπε αρχικά ο Θ(ε)ωμάς.

«Είχα μεγάλη βοήθεια από τον Χάρη Γρηγορίου και τον Αλέξη Αλεξίου και τους ευχαριστώ πολύ. Εγώ δεν είχα καμία σχέση με τις αποφάσεις για τα οικονομικά της ΑΕΚ, υπογραφές και άλλα τέτοια. Αυτά υπήρχα επίσημα και ευτυχώς που το έκανα τότε, διότι τώρα θα είχα μεγάλα μπλεξίματα. Ό,τι έκανα εγώ, το έκανα για την ΑΕΚ. Δεν πειράζει για ό,τι έγινε, την ΑΕΚ την αγαπάμε πολύ. Μόνος σύμμαχός μας ήταν η αλήθεια», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο Μάυρος τόνισε: «Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επικοινώνησαν μαζί μου από την αρχή. Μου είπαν ό,τι χρειαστεί θα με βοηθήσουν. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό, όπως και τους παλαίμαχους που ήταν συνέχεια κοντά μου. Ενωμένοι είμαστε όλοι. Θα θυμάμαι για πάντα ό,τι πέρασα αυτές τις δύο μέρες. Εύχομαι να μην το ξαναζήσω».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα