Ανατροπή σκηνικού με Λαγό;

Ανατροπή σκηνικού με Λαγό;

Gazzetta team
Ανατροπή σκηνικού με Λαγό;

bet365

Δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή σκηνικού στην περίπτωση του Τάσου Λαγού, καθώς προτεραιότητά του είναι ο Παναθηναϊκός.

Η απόφαση του Τάσου Λαγού να μην απαντήσει οριστικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση του συμβολαίου του έβαλε στον «πάγο» τις συζητήσεις των δύο πλευρών και το μέλλον του νεαρού φερόταν πως θα ήταν εκτός «τριφυλλιού».

Ωστόσο, φαίνεται πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή του σκηνικού. Το να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι και το 2017 αποτελεί προτεραιότητα για τον 22χρονο μέσο, όπως γράφει η Goal, όμως περιμένει ελάχιστα βελτιωμένη την πρόταση της ομάδας του.

Αυτό διότι αναμένει μια μικρή κίνηση «αναγνώρισης» για τα όσα έχει ζήσει με την πράσινη φανέλα, με την οποία έχει... ξοδέψει τη μέχρι στιγμής καριέρα του. Αν γίνει αυτό, τότε θα έρθει και η θετική απάντηση για να παραμείνει... κάτοικος Κορωπίου και για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα