Οριστικά στην Αθήνα ο Ιμπραϊμ

Οριστικά στην Αθήνα ο Ιμπραϊμ

Διονύσης Δελλής
Οριστικά στην Αθήνα ο Ιμπραϊμ

bet365

Έτοιμος για την δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του είναι ο Ολυμπιακός. Σήμερα Πέμπτη φτάνει στην Αθήνα, ο Αμπντεσαλάμ Ιμπραϊμ. Γράφει ο Διονύσης Δελλής.

Ο 22άχρονος κεντρικός χαφ -για τον οποίο ενημερωθήκατε από το Gazzetta και σήμερα και χθες- έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι και (μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις) θα υπογράψει στους ερυθρόλευκους για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Με βάση τα όσα έγραψαν χθες στην Αγγλία, οι ετήσιες αποδοχές του Σομαλού ποδοσφαιριστή θα αγγίζουν τις 240.000 ευρώ στην Ελλάδα.

Ο Ιμπραϊμ, που φτάνει Ελλάδα το πρωί της Πέμπτης, θα μετακομίσει ως το καλοκαίρι στην Κρήτη. Θα αγωνιστεί σαν δανεικός στον Εργοτέλη. Στην θέση που… άφησε στο ρόστερ της ομάδας του Ηρακλείου, ο Πελέ. Στον Ολυμπιακό (που με βάση τους Άγγλους θα έχει από σήμερα το 75% των δικαιωμάτων του) θα έρθει το καλοκαίρι, και μέσα από την προετοιμασία της ομάδας θα διεκδικήσει μια θέση στο νέο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Όπως ακριβώς θα γίνει με τον Κολοβό, τον Αυλωνίτη, τον Τζανακάκη και τον Ντε Βινσέντι. Τέσσερις «δανεικούς» που οι Πειραιώτες έχουν κατά νου στο πλάνο για την επόμενη ομάδα τους. Είναι σίγουροι οι δύο του Πανιωνίου, έχουν πολλές πιθανότητες όμως και οι άλλοι δύο. Ο Τζανακάκης που κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα και ο Ντε Βινσέντι που πέρσι δεν χώρεσε αλλά που ο Μίτσελ έχει σε εκτίμηση.

«Πίσω» από την μετακόμιση του Ιμπραϊμ στην Ελλάδα, είναι ο γνωστός Ντμίτρι Σέλουκ. Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ. Ο Ρώσος ατζέντης που σύμφωνα με πληροφορίες προτείνει αυτόν τον καιρό στον Ολυμπιακό έναν ακόμη ποδοσφαιριστή του. Τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό της Ανζί, Ντέλε Αντελέγιε.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν έχει να προσφέρει θέση ξένου στο ρόστερ του. Σαλίνο, Ολαϊτάν, Ντινγκά, Σέποβιτς και Κάμπελ καλύπτουν τις πέντε θέσεις, άρα οι ερυθρόλευκοι μπορούν να αποκτήσουν μόνο «κοινοτικό» στόπερ. Δύσκολα λοιπόν θα γίνει κάτι με τον Νιγηριανό.

Και μιας και φτάσαμε στο θέμα του κεντρικού αμυντικού; Ακόμη δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Δεν έχει αποφασίσει ο Ολυμπιακός πως θα αντικαταστήσει το κενό του Δημήτρη Σιόβα. Υπάρχουν πολλές προτάσεις, υπάρχουν σίγουρα κάποιες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν αλλά όχι κάτι περισσότερο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να μην γίνει τελικά άλλη μεταγραφή. Να αλλάξει το πλάνο με τον Αυλωνίτη, και να πιάσει από τώρα λιμάνι ο Έλληνας αμυντικός προκειμένου να μεγαλώσει το rotation στην καρδιά της άμυνας ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική απόφαση, από την Δευτέρα όταν και θα έχει επιστρέψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι να γυρίσει από τις ΗΠΑ (όπου βρίσκεται εδώ και έναν μήνα) στο τέλος της εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα