Ανακοίνωσε Καβουσανό ο Άγιος Νικόλαος

Ανακοίνωσε Καβουσανό ο Άγιος Νικόλαος

Άκης Παπαβλασόπουλος
Ανακοίνωσε Καβουσανό ο Άγιος Νικόλαος

bet365

Τη πρόσληψη του Γιώργου Καβουσανού στη θέση του προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Νεκτάριου Στάθη ανακοίνωσε η διοίκηση του Αγίου Νικολάου.

Ο νέος προπονητής του ΑΟΑΝ που έχει περάσει από την ομάδα και ως παίκτης από την ομάδα του Λασιθίου και πιο συγκεκριμένα από το 1996 μέχρι το 2000 όταν ο σύλλογος αρχικά αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική και εν συνεχεία στη Β΄, θα κάνει το ντεμπούτο του στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Βάρης.

Παράλληλα η διοίκηση των Κρητικών δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον αποχωρήσαντα από τον πάγκο της ομάδας Νεκτάριο Στάθη για την προσφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΟΑΝ ανακοινώνει και επίσημα την πρόσληψη του Γιώργου Καβουσανού που διαδέχεται από σήμερα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας το Νεκτάριο Στάθη. Ο νέος προπονητής της ομάδας του Αγίου Νικολάου αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου κ. Ψυλλάκη που κινήθηκε πολύ γρήγορα από την στιγμή που λύθηκε η συνεργασία με το Νεκτάριο Στάθη και μέσα σε λίγες μόνο ώρες κατάφερε να κλείσει τον αντικαταστάτη του.

Ο Γιώργος Καβουσανός που την τελευταία δεκαετία εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, ενώ πέρασε και από τον πάγκο της μεικτής ΕΠΣ Ηρακλείου, κατάγεται από το Καλό Χωριό (όπως και ο πρόεδρος του ΑΟΑΝ κ. Ψυλλάκης) λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Άγιο Νικόλαο, ενώ έχει φορέσει και ως παίκτης τη φανέλα του ΑΟΑΝ. Μάλιστα στην ομάδα του Αγίου Νικολάου βρίσκει ένα συνοδοιπόρο και συμπαίκτη του στην Β’ Εθνική με τον ΑΟΑΝ, τον γυμναστή τερματοφυλάκων Λευτέρη Μπαριτάκη.

Ο Καβουσανός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο Αγίου Νικολάου και μετά την πρώτη γνωριμία με το ΔΣ της ομάδας και την παρουσίαση του από τον πρόεδρο του ΑΟΑΝ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Η πρόσληψη του Καβουσανού σηματοδότησε και επίσημα το τέλος εποχής του Νεκτάριου Στάθη στον πάγκο της ομάδας του Αγίου Νικολάου μετά από ενάμισι χρόνο. Ο πρώην πλέον προπονητής του ΑΟΑΝ σε συνάντηση του με τον πρόεδρο αποφάσισαν να τερματίσουν από κοινού την συνεργασία τους σε μια προσπάθεια αλλαγής του γενικότερου κλίματος στην ομάδα, μετά και τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΑΟΑΝ κ. Ψυλλάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και δημόσια το Λαρισαίο προπονητή: “Θα ήταν αχαριστία μας και μεγάλη παράλειψη να μην σταθούμε στο έργο του προπονητή και ανθρώπου Στάθη. Ο Νεκτάριος ήταν από τους βασικούς παράγοντες της ανόδου της ομάδας στη Γ’ Εθνική και οι δρόμοι μας σήμερα χωρίζουν φιλικά. Κρίναμε σκόπιμο να προχωρήσουμε σε μια αλλαγή, όμως ο Νεκτάριος Στάθης ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλος μας, κομμάτι αυτής της ομάδας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του που πιστεύουμε ότι θα είναι λαμπρή».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα