Οι καλύτεροι συμπαίκτες του Σαβιόλα! (vid)

Οι καλύτεροι συμπαίκτες του Σαβιόλα! (vid)

Gazzetta team
Οι καλύτεροι συμπαίκτες του Σαβιόλα! (vid)

bet365

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα επέλεξε μιλώντας σε αγγλική εκπομπή την καλύτερη ενδεκάδα με συμπαίκτες από την μέχρι τώρα καριέρα του.

Ο Αργεντινός επιθετικός του Ολυμπιακού μας φιλοξενήθηκε στην αγγλική εκπομπή Fantasy Football του βρετανικού καναλιού Sky Sports και επέλεξε τους έντεκα ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Με διάταξη 4-4-2 ο Σαβιόλα επέλεξε για τερματοφύλακα ένα παιδικό του φίλο που παίζανε μαζί όταν ήταν μικροί, τον Alejandro Corrales και στην αμυντική γραμμή από τα δεξιά προς τα αριστερά τους: Dani Alves, R. Ayala, F. Cannavaro, J. Sorin.

Η τετράδα της μεσαίας γραμμής αποτελούταν από τους: Astrada, Aimar, Ortega και Xavi, ενώ στην επίθεση επέλεξε τους Messi και Crespo!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα