Για το αήττητο στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Μάκης Σταθάτος
Για το αήττητο στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

bet365

Με το 4-0 του πρώτου αγώνα ο Ολυμπιακός δεν αφήνει περιθώρια στον Αστέρα, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν στη ρεβάνς του Κυπέλλου (20:00, OTE SPORT4) να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους στην Ελλάδα.

Ο Μίτσελ θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1 και πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα προκειμένου να ξεκουράσει τους παίκτες του εν όψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του, τους Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου (δεξιά) και Μπονγκ (αριστερά).

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Εντινγκά και ο Μασάντο. Στα πλάγια θα είναι ο Βάις (δεξια) με τον Φουστέρ (αριστερά), ο Ντομίνγκες θα είναι πίσω από τον Σέποβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μήτρογλου, Πελέ, Βέργος και Βούρος. Εκτός έμειναν οι Σιόβας, Ολαϊτάν και Τόρες.

Από την άλλη πλευρά ο Στάικος Βεργέτης θα παρατάξει τον Αστέρα με 4-2-3-1. Την εστία της ομάδας της Τρίπολης θα υπερασπιστεί ο Μπάντης με την άμυνά του να αποτελείται από τους Σανκαρέ, Ζησόπουλο, Κοντοέ και Σέτι.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Γκόιαν, Έντο και πιο μπροστά τους στην τριάδα θα είναι οι Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο πίσω από τον προωθημένο Μπαράλες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Λούι, Κυριακόπουλος, Κάφα, Χουάνμα, Κουρμπέλης και Ναβάρο ενώ εκτός βρίσκονται οι Χερνάντεζ, Γκρατσίνι και Τσαμπούρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα