Τούντορ μέσω... Πράνιτς στον Παναθηναϊκό

Τούντορ μέσω... Πράνιτς στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Τούντορ μέσω... Πράνιτς στον Παναθηναϊκό

bet365

Στην Ελλάδα βρίσκεται για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο 18χρονος Κροάτης μπακ-χαφ Φραν Τούντορ για να δοκιμαστεί, έχοντας έρθει με τις... ευλογίες του Ντάνιελ Πράνιτς.

Ο νεαρός αμυντικός είναι ανιψιός του παλαίμαχου άσου της Γιουβέντους, Ιγκόρ Τούντορ, έχοντας μείνει ελεύθερος από την ΝΚ Ζάγκρεμπ, η οποία προσπάθησε αν τον «δέσει» με επαγγελματικό συμβόλαιο στις αρχές του νέου έτους, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο παίκτης έφτασε στη χώρα μας την περασμένη Κυριακή, ενώ χθες έκανε και την πρώτη του προπόνηση στους «πράσινους», υπό την επίβλεψη του Γιάννη Σαμαρά.

Σήμερα ωστόσο ο Τούντορ θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας κι εφόσον ικανοποιήσει με την απόδοσή του στη μία εβδομάδα που θα δοκιμαστεί, το Τριφύλλι θα προχωρήσει στην απόκτησή του. Ο διεθνής δεξιός μπακ-χαφ μάλιστα ήρθε στον Παναθηναϊκό μέσω και των πολύ καλών συστάσεων που έλαβε από τον Ντάνιελ Πράνιτς, με τον συμπατριώτη του μάλιστα να είναι αυτός που τον πήγε στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα