Η θέση της Ξάνθης για τους δύο... αποβληθέντες

Gazzetta team
Η θέση της Ξάνθης για τους δύο... αποβληθέντες

bet365

Εκτός από τη φωτογραφία με τον Πράνιτς, η Ξάνθη «χρεώνει» κι άλλες αναρτήσεις στο facebook στους δύο νεαρούς παίκτες των ακαδημιών που απέβαλε από τις τάξεις της.

Οι Στέλιος Λάσπατζης και Γιάννης Παρασκευάς αποτελούν παρελθόν από την ακριτική ομάδα εδώ και λίγες ώρες, έπειτα από την ανάρτηση μίας φωτογραφίας τους με τον Κροάτη άσο του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια η ΠΑΕ πάντως το συγκεκριμένο συμβάν ήταν μόνο η αφορμή, αφού είχαν προηγηθεί κι άλλα ποσταρίσματα στο facebook, όπως αναφέρει το «Goal».

Συγκεκριμένα εμφανίζονται να υποστηρίζουν από την Ξάνθη ότι: «Εδώ κι έναν χρόνο έγραφαν διάφορα στο facebook κατά αντιπάλων. Τους είχαν γίνει συστάσεις» και κάπως έτσι ενημερώθηκαν τη Δευτέρα από τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών, Βασίλη Δανιήλ ότι θα πρέπει να τα... μαζέψουν και να αποχωρήσουν από το αθλητικό κέντρο των Πηγαδιών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα