Ερυθρόλευκες επαφές για «λαυράκια»

Ερυθρόλευκες επαφές για «λαυράκια»

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκες επαφές για «λαυράκια»

bet365

Για καλές ευκαιρίες κοινοτικών στόπερ συνεχίζουν να ψάχνονται στον Ολυμπιακό. Που έχει πέσει το βάρος στο Λιμάνι.

Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας είναι σε διαρκή και άμεση συνεργασία με τον Μίτσελ για τον αντί-Σιόβα. Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την επιλογή ενός κεντρικού αμυντικού που δεν θα αποτελέσει σε καμία των περιπτώσεων μία κίνηση με ρίσκο.

Στον Ολυμπιακό ψάχνονται για τα καλά για κοινοτικούς αμυντικούς, των οποίων τα συμβόλαια να λήγουν το προσεχές καλοκαίρι έτσι ώστε πάντα σε συμφωνία με τις ομάδες τους να μπορέσουν να κλείσουν μία εξ αυτών των περιπτώσεων από τον Γενάρη. Η... βάση τους είναι η Γαλλία και η Ισπανία, όμως τσεκάρονται ενδελεχώς και άλλες αγορές στην Ευρώπη όπως η αγγλική και η ιταλική.

Ένας ποδοσφαιριστής που εκπνέει τον Ιούνιο η συνεργασία του με την ομάδα του είναι ο Μπεντζαμίν Ανγκουά Μπρου της Βαλενσιέν, για τον οποίο διαβάσατε χθες από το Gazzetta.gr. Είναι διεθνής με την Εθνική Ακτής Ελεφαντοστού και έχει γαλλικό διαβατήριο.

Με άλλα λόγια οι νταμπλούχοι Ελλάδας αναζητούν παίκτες-«λαυράκια», που να μπορούν να αποδώσουν άμεσα στον επιθυμητό βαθμό και να μην έχουν υψηλό κόστος. Οι έρευνες και οι συζητήσεις δεν έχουν σταματήσει με τον Ολυμπιακό να έχει ως στόχο να βρει ακριβώς το προφίλ που θέλει.

Έναν παίκτη κοντά στα χαρακτηριστικά του Σιόβα που να είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικά στους αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ και με τα δεδομένα που διαβάσατε παραπάνω. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί βέβαια η ιδανική επιλογή, τότε δεν αποκλείεται να μην γίνει τελικώς νέα προσθήκη αμυντικού.

Η επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Ελλάδα αναμένεται να δρομολογήσει τις τελικές εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα