«Η ισπανική λίστα Μίτσελ»

«Η ισπανική λίστα Μίτσελ»

Δημήτρης Τομαράς
«Η ισπανική λίστα Μίτσελ»

bet365

Ο Μίτσελ ποντάρει πολλά στην ισπανική αγορά και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του έχει ρίξει το βάρος σε παλιούς αλλά και νυν ποδοσφαιριστές της Σεβίλλης.

Στην Ιβηρική επανήλθαν την Τρίτη με νέα ρεπορτάζ για τον Μίτσελ και τον Ολυμπιακό και τον αντί-Σιόβα. Οι Ισπανοί γράφουν πως ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει έτοιμη την λίστα του από την χώρα του, που περιλαμβάνει παίκτες που έχουν περάσει από την Σεβίλλη όπως οι Σάντσεθ, Μποτία και Εσκουντέ (όπως τονίζουν σχετικά) αλλά και αμυντικούς από το υπάρχον ρόστερ των Σεβιγιάνων.

Ο Μίτσελ σε συνεργασία με τον ατζέντη του εμπιστεύεται παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν αλλά και ξέρει πολύ καλά. Ο ισπανικός Τύπος πάντως σημείωνε ότι ο προπονητής των Πειραιωτών στοχεύει στο να βρει μία πολύ καλή περίπτωση από την αγορά της πατρίδας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα