Ο παίκτης που εκδιώχθηκε από την Ξάνθη στο gazzetta.gr

Φώτης Καρακούσης
Ο παίκτης που εκδιώχθηκε από την Ξάνθη στο gazzetta.gr

bet365

Ο Στέλιος Λάσπατζης μιλάει στο gazzetta.gr για την απόφαση της Ξάνθης να τον διώξει για μια φωτογραφία με τον Πράνιτς. Δεν μπορεί να πιστέψει πως έγινε αυτό και ξεκαθαρίζει πως δεν το βάζει κάτω.

Σε αυτή την χώρα η αλήθεια είναι πως όταν λέμε πως τα έχουμε δει όλα, κάτι γίνεται και βλέπουμε πως το βαρέλι δεν έχει πάτο. Το ίδιο βέβαια ισχύει και με το ποδόσφαιρό μας, με όλη την Ελλάδα να μην μπορεί να πιστέψει πως η Ξάνθη έδιωξε δύο παίκτες από την Κ20 μόνο και μόνο επειδή «τόλμησαν» να βγάλουν μια φωτογραφία με τον Ντάνιελ Πράνιτς και να την ανεβάσουν στο Facebook. Μια απόφαση που έκανε αίσθηση στους περισσότερους φιλάθλους, με τους περισσότερους να λένε πως δεν γίνεται να τιμωρείς τόσο αυστηρά έναν νεαρό παίκτη, μόνο και μόνο για μια φωτογραφία με παίκτη.

Το gazzetta.gr μίλησε με τον έναν και συγκεκριμένα τον Στέλιο Λάσπατζη με τον μικρό να μην μπορεί να πιστέψει πως τον έδιωξαν για κάτι τόσο ασήμαντο. Ο νεαρός αμυντικός δεν τα έχει με την ομάδα του, αλλά με τους οπαδούς, οι οποίοι ήταν αυτοί που έκαναν θέμα αυτή την φωτογραφία, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως δεν μπορούν οι Xanthifans να λένε διάφορα γι' αυτόν και τον συμπαίκτη του, από την στιγμή που δεν έχουν έρθει ούτε μία φορά να τους δουν.

Όσο για το τι έγινε και έφυγε, ο Λάσπατζης ξεκαθαρίζει πως δεν έχει να κάνει με τον προπονητή του ή τον Βασίλη Δανιήλ και πως η απόφαση ήταν από την διοίκηση.

Στέλιο τι ακριβώς έγινε με την περιβόητη φωτογραφία την οποία και πλήρωσες τόσο ακριβά;

«Βγήκα μια φωτογραφία με τον Πράνιτς στο αεροδρόμιο. Δεν την ανέβασα εκείνη την ώρα στο facebook. Την επόμενη ημέρα που τελειώσαμε τον αγώνα με τον Εργοτέλη, λέω να την ανεβάσω. Είπα πως ο Πράνιτς είναι, δεν είναι κάποιος μικρός παίκτης και αποφάσισα να την ανεβάσω, καθώς πίστευα πως δεν κάνω και κάτι κακό. Ο προπονητής μου την είδε την φωτογραφία αλλά δεν μου είπε να μην την ανεβάσω.

Μετά γυρίσαμε στην Ξάνθη και ήρθε ο προπονητής μας και μας είπε πως οι οπαδοί μας έχουν ανεβάσει την φωτογραφία και κράζουν τόσο εμάς, όσο και τον προπονητή, που στην συνέχεια ήρθε και μας είπε γιατί ανεβάσαμε την φωτογραφία στο διαδίκτυο. Εγώ του εξήγησα πως είναι μια φωτογραφία με έναν μεγάλο παίκτη και τίποτα παραπάνω».

Και στην συνέχεια τι έγινε. Ποιος πήρε την απόφαση αυτή;

«Πραγματικά δεν ήξερα ότι θα πάρει τόση δημοσιότητα και μάλιστα τόσο αρνητική. Εμένα στην ομάδα μου, μου φέρθηκαν μια χαρά, αλλά η απόφαση βγήκε από πάνω. Ούτε ο προπονητής, ούτε ο κύριος Βασίλης (Δανιήλ) φταίει».

Ποιος σας είπε ότι δεν θα είσαστε πλέον στην Ξάνθη;

«Αρχικά ο προπονητής μας είχε πει πως θα κάναμε κανονικά προπόνηση. Περίμενα μετά τον ντόρο που έγινε πως θα υπήρξε κάποια τιμωρία, του να προπονηθούμε μόνοι μας για κάποιες μέρες, αλλά όχι και να μας διώξουν. Μόλις πήγαμε στην προπόνηση μας μίλησε ο κύριος Βασίλης (Δανιήλ) λέγοντάς μας: “Έγινε ότι έγινε, κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να μείνετε, αλλά δεν μπορέσαμε γιατί ήταν εντολή από πάνω”».

Προσωπικά σου έχει μείνει κάποια πικρία και για ποιους;

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω τίποτα με την ομάδα και πραγματικά τους ευχαριστώ για όσα έχουν κάνει τόσα χρόνια. Προσωπικά τα έχω με τους οπαδούς. Πραγματικά δεν μπορούν να με κράξουν εμένα οι Xanthifans γιατί δεν έχουν έρθει να με δουν ούτε μία φορά, να δουν αν τιμάω την φανέλα. Είμαι δυόμιση χρόνια εκεί και αγαπούσα τη φανέλα και δεν επιτρέπω σε κανέναν να το αμφισβητεί».

Πως νιώθεις μετά από όλα αυτά που έγιναν;

«Η αλήθεια είναι πως στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε, γιατί πραγματικά δεν το άξιζα και στο κάτω-κάτω δεν έκανα τίποτα τόσο σοβαρό. Μια απλή φωτογραφία με έναν καταξιωμένο παίκτη έβγαλα τίποτα παραπάνω. Ωστόσο όπως λέει και η οικογένειά μου η ζωή συνεχίζεται και δεν πρέπει να το βάλω κάτω. Δεν πρόκειται να το βάλω, θα συνεχίσω να προσπαθώ για να πετύχω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα