ΠΑΝ.ΚΙ κατά Ξάνθης για τα παιδιά των ακαδημιών!

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΝ.ΚΙ κατά Ξάνθης για τα παιδιά των ακαδημιών!

bet365

Με ανακοίνωσή του το Παναθηναϊκό Κίνημα χαρακτηρίζει κομπλεξική και δουλική την απόφαση της Ξάνθης να διώξει τα δύο παιδιά των ακαδημιών και ζητάει από την ΠΑΕ να τα εντάξει στις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η κίνηση της ΠΑΕ Ξάνθης να διώξει δύο παιδιά από τις ακαδημίες της, επειδή φωτογραφήθηκαν με τον Ντάνιελ Πράνιτς αναρτώντας την φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εναντίον αυτή της απόφασης τάχθηκε με σκληρή του ανακοίνωση το Παναθηναϊκό Κίνημα, χαρακτηρίζοντάς την κομπλεξική και δουλική. Το ΠΑΝ.ΚΙ μάλιστα ζητάει και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να πάρει αυτά τα παιδιά στις δικές του ακαδημίες, καλύπτοντας και τα έξοδα διαμονής τους στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η απίστευτα κομπλεξική, δουλική προς το γνωστό «αφεντικό» του ελληνικού ποδοσφαίρου και αχαρακτήριστη απόφαση του μεγαλομετόχου της Ξάνθης, Πανόπουλου να διώξει δυο από τα παιδιά των Ακαδημιών της, επειδή…ανάρτησαν φωτογραφία τους στο facebook με τον Πράνιτς(!!!), δηλαδή έκαναν ό,τι θα έκανε κάθε νέο παιδί που ονειρεύεται να φωτογραφηθεί με έναν καταξιωμένο, διεθνή ποδοσφαιριστή, δεν μας εκπλήσσει από ηθική άποψη, γιατί γνωρίζουμε το ήθος τόσο του συγκεκριμένου όσο και όλων των άλλων παραγόντων των παραρτημάτων που κατ’ ευφημισμό αποκαλούνται «ποδοσφαιρικές ομάδες» και κολυμπάνε στο βάλτο που ονομάζεται «σουπερλίγκα».

Επιθυμούμε όμως να επισημάνουμε τη γενικότερη σημασία της απόφασης αυτής: Μέσω του Πανόπουλου το «μεγάλο αφεντικό» Μαρινάκης στέλνει μήνυμα προς όλους τους νέους ποδοσφαιριστές ότι δεν έχουν μέλλον αν δεν βρεθούν απέναντι από τον Παναθηναϊκό και ότι κάθε σχέση τους με τον Παναθηναϊκό…απαγορεύεται, γιατί θα τους κυνηγάει σε όποιο παράρτημα κι αν βρεθούν!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, το μέλλον του ήδη απαξιωμένου ελληνικού πρωταθλήματος είναι ακόμα πιο ζοφερό από το παρόν – και ότι χρειάζεται ολική κατεδάφιση και χτίσιμο από την αρχή του εντελώς σάπιου οικοδομήματός του.

Μέχρι πάντως να γίνει αυτό, πρέπει να αντιδράσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Στα πλαίσια αυτά, ζητάμε να εξεταστεί η δυνατότητα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αυτά τα δυο παιδιά να ενσωματωθούν στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού καλύπτοντας και τα έξοδα διαμονής τους στην Αθήνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα