«Ανοχή τέλος»

«Ανοχή τέλος»

Άκης Παπαβλασόπουλος
«Ανοχή τέλος»

bet365

Ανακοίνωση με αφορμή την διαιτησία του Κασσελάκη στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα εξέδωσε η διοίκηση του Αγίου Νικολάου.

Μακροσκελή ανακοίνωση, κατά τη διαιτησίας του Κασσελάκη από τον σύνδεσμο Χανίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Κρουσώνα, εξέδωσε ο Άγιος Νικόλαος.

Στην ανακοίνωση η διοίκηση του λασιθιώτικου συλλόγου αναφέρεται στις διαιτησίες που έχει τύχει από διαιτητές του συνδέσμου Χανίων , τονίζοντας παράλληλα πως έξι φορές έχουν οριστεί διαιτητές από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει τόσο βαθμολογικές απώλειες όσο και τιμωρίες της ομάδας κάνοντας λόγω για σχέδιο εξόντωσης εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να αποτελεί σύμπτωση. Την Κυριακή γίναμε μάρτυρες άλλης μίας κακής εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας, με την απόφαση του διαιτητή κ. Κασσελάκη από τον σύνδεσμο Χανίων να καταλογίσει ένα πέναλτι – εφεύρεση σε βάρος της ομάδας μας, μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΟ Κρουσώνα και ουσιαστικά να προκαθορίσει την έκβαση του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο ίδιο έργο θεατές γίναμε την 3η, την 4η και την 5η αγωνιστική στα παιχνίδια μας με Πανναξιακό, Θύελλα Ραφήνας και Ηρόδοτο με διαιτητές τους κ.κ. Χρυσό, Κασσελάκη (για μία ακόμα φορά) και Μπερτάκη αντίστοιχα που – όλως τυχαίως - προέρχονται και οι τρείς από τον σύνδεσμο Χανίων. Η “σύμπτωση” ότι στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια μας η …”Θεά Τύχη” μας έστειλε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ διαιτητές από τα Χανιά, αποτελεί “συγκυρία” που καταρρίπτει κάθε νόμο πιθανοτήτων.

Ο απολογισμός μας σ’ αυτά τα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια μόλις δύο ισοπαλίες και αμέτρητα σφυρίγματα αδικίας, κίτρινες κάρτες, παρατηρήσεις στα φύλλα αγώνα και τιμωρία της ομάδας μας με χρηματικές ποινές και διεξαγωγή του πρόσφατου αγώνα μας κεκλεισμένων των θυρών. Υπάρχει άραγε σε εξέλιξη κάποιο σχέδιο εξόντωσης μας εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων;

Δεν υπάρχουν άλλοι διαιτητές να διευθύνουν τα παιχνίδια μας εκτός από αυτούς του συνδέσμου Χανίων; Πώς εξηγείται στα οκτώ επίσημα παιχνίδια μας φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο να έχουν οριστεί ΕΞΙ (!!!) φορές Χανιώτες διαιτητές; Το στατιστικό αυτό προφανώς και αποτελεί ρεκόρ που καταρρίπτει κάθε μαθηματική θεωρία. Γιατί παρά τις διαμαρτυρίες μας (ανεπίσημες μέχρι τώρα) συνεχίζεται αυτό το σερί και από τις 6 του περασμένου Οκτώβρη έχουμε να δούμε άλλο Κρητικό διαιτητή στο Λασίθι; Ακόμα και στα πέντε εντός έδρας παιχνίδια που δώσαμε με ομάδες εκτός Κρήτης στα τρία από αυτά ορίστηκαν διαιτητές από τα Χανιά, ενώ θα μπορούσαν να οριστούν κάποιοι από τους υπόλοιπους τέσσερεις αξιολογημένους διαιτητές, που ανήκουν στους συνδέσμους Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Δυστυχώς η διαιτησία του κ. Κασσελάκη αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και μας αναγκάζει να φωνάξουμε για πρώτη και ελπίζουμε τελευταία φορά την φετινή χρονιά, για θέματα που έχουν να κάνουν με διαιτητικά λάθη.
ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ.

Η ομάδα μας με ένα από τα πιο χαμηλά μπάτζετ της κατηγορίας θα παλέψει κόντρα σε “Θεούς και …δαίμονες” για την παραμονή της και αν το γεγονός ότι δεν αρθρώσαμε λέξη μέχρι σήμερα, κάποιοι το θεώρησαν αδυναμία, τότε είμαστε σε θέση πλέον και επίσημα να τους πληροφορήσουμε ότι έκαναν ΛΑΘΟΣ.

Απευθύνουμε έκκληση προς τις ποδοσφαιρικές αρχές Ε.Π.Ο. και Διαιτησίας για την αποκατάσταση των αδικιών σε βάρος μας και περιμένουμε πλέον με πράξεις και όχι λόγια τις απαντήσεις τους.

Περιμέναμε όλο αυτό το διάστημα πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι αρμόδιοι φορείς ότι ικανοποιώντας κάποιον, αδικείς ταυτόχρονα κάποιον άλλο. Εμείς, ως ΑΟΑΝ θα μείνουμε συνεπείς στις αρχές μας και θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε κάθε μέρα, κάθε στιγμή τόσο την αξιοπρέπεια μας όσο και τις προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας. Επιζητούσαμε και επιζητούμε μόνο δικαιοσύνη εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων και πιστή εφαρμογή των κανονισμών, αλλά και των ίσων ευκαιριών και θα διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο το δικαίωμα μας αυτό.

Ευελπιστούμε ότι από εδώ και πέρα θα αναγκάζουμε την κοινή γνώμη να μιλάει μόνο για τις ποδοσφαιρικές μας επιδόσεις και όχι να αναζητούμε το δίκιο μας μέσα από ανακοινώσεις και διαμαρτυρίες.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα