Ριμπερί: «Θέμα... πολιτικής η Xρυσή Μπάλα του Ρονάλντο»

Θάνος Σαρρής
Ριμπερί: «Θέμα... πολιτικής η Xρυσή Μπάλα του Ρονάλντο»

bet365

Ο Φρανκ Ριμπερί μίλησε για τη Χρυσή Μπάλα, άφησε υπόνοιες για την εκλογή Ρονάλντο, ενώ διαφώνησε και με την καλύτερη 11άδα της FIFA.

Ο Γάλλος βοήθησε την Μπάγερν Μονάχου να κατακτήσει τα πάντα τη χρονιά που πέρασε, αλλά είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κατακτά τη Χρυσή Μπάλα. O «σημαδεμένος» τόνισε ότι η απόφαση εκλογής του Ρονάλντο είχε «πολλή πολιτική», ενώ πρόσθεσε: «Εγώ τα κέρδισα όλα με την ομάδα και ατομικά, ο Ρονάλντο δεν πήρε τίποτα μέσα στο 2013. Δεν είμαι λυπημένος, αλλά είναι κάτι που με πονάει στην καρδιά. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, είμαι περήφανος που ήμουν στην τριάδα. Αλλά άξιζα αυτόν τον τίτλο, όλοι μου λένε ότι έπρεπε να τον κατακτήσω».

Ο Ριμπερί μίλησε και για την καλύτερη 11άδα της FIFA, τονίζοντας ότι ήταν περίεργο που είχε μόνο τρεις παίκτες της Μπάγερν και καθόλου της Ντόρτμουντ! «Κατακτήσαμε πέντε τίτλους, γράψαμε ιστορία. Ποιος κατάφερε κάτι αντίστοιχο πριν; Επίσης λείπουν παίκτες της Ντόρτμουντ από αυτή την ομάδα, δεν ξέρω γιατί δεν ήταν ο Γκέτσε και ο Λεβαντόφσκι», είπε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα