Φευγάτος ο Βασιλείου!

Gazzetta team
Φευγάτος ο Βασιλείου!

bet365

Όλα δείχνουν ότι ο Στέλιος Βασιλείου σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Λεβαδειακό, καθώς δεν συμφώνησε στην πρόταση των Βοιωτών για ανανέωση.

Ο ταλαντούχος επιθετικός φέτος έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, με τον ίδιο να θεωρεί ότι σε αυτό παίζει ρόλο και η άρνησή του να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ο Βασιλείου δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να τα βρει με τη διοίκηση προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Βοιωτούς και το μέλλον του βρίσκεται στον αέρα.

Πλέον, από τη στιγμή που το χάσμα δείχνει αγεφύρωτο, είναι πιθανόν ο Λεβαδειακός να τον πουλήσει άμεσα προκειμένου να μην τον χάσει το καλοκαίρι ως ελεύθερο. Κατά καιρούς το όνομά του έχει ακουστεί για πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Αστέρας Τρίπολης και η ΑΕΚ και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα