«Ψήφο» στην Αγγλία και... Ντόσα Τζούνιορ

«Ψήφο» στην Αγγλία και... Ντόσα Τζούνιορ

Gazzetta team
«Ψήφο» στην Αγγλία και... Ντόσα Τζούνιορ

bet365

Περισσότερο στην αγγλική αγορά φαίνεται ότι ψάχνει ο Ολυμπιακός για κεντρικό αμυντικό, αφού θέλει παίκτη που να ξέρει από... Γιουνάιτεντ. Στο βάθος και ο Ντόσα Τζούνιορ.

Η αναζήτηση στόπερ συνεχίζεται με... πυρετώδεις ρυθμούς στο μεγάλο Λιμάνι και γι' αυτό τον λόγο είχαν την Κυριακή πολύωρη σύσκεψη ο ο Μίτσελ με τους Καρεμπέ και Ισά. Ντιέγκο Λουγκάνο και Τζον Χαϊτίνγκα είναι δύο ονόματα που έχουν παίξει «δυνατά» μέχρι στιγμής για τους πρωταθλητές, με τις περιπτώσεις αμφότερων ωστόσο να είναι πολύ δύσκολες.

Όπως φαίνεται πάντως δεν είναι τυχαίο που οι Πειραιώτες δίνουν... ψήφο στην αγγλική αγορά, αφού δείχνουν να προτιμούν έναν παίκτη που θα έχει παραστάσεις και από την προσεχή αντίπαλό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τη «Live Sport». Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για να βρουν μία λύση από το... πάνω ράφι, ωστόσο στο προσκήνιο παραμένουν πάντα τόσο η Γαλλία, όσο φυσικά και η Ισπανία.

Δεν θα πρέπει από εκεί και πέρα να διαγραφεί και το όνομα του Ντόσα Τζούνιορ, ενός παίκτη που έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση ο Χουάνχο Λορένθο. Ο Ισπανός αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού είχε προτείνει τον Πορτογάλο στόπερ της ΑΕ Λεμεσού και το περασμένο καλοκαίρι άλλωστε, χωρίς όμως η περίπτωσή του να προχωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα