Χαλκίδα - Τρίκαλα 2-1

Άκης Παπαβλασόπουλος
Χαλκίδα - Τρίκαλα 2-1

bet365

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη πανηγύρισε η Χαλκίδα που επικράτησε των Τρικάλων με 2-1.

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Τοκπασίδη ήταν καλύτερο από τους «κυανέρυθρους» και μόλις στο 17΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Τσαλμά. Παρά την πίεση που δέχτηκαν στα επόμενα λεπτά από τους Θεσσαλούς οι «νερατζούρι» διατήρησαν το υπάρχον σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 53΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους με τον Ναουμίδη. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το έλεγχο του αγώνα, επιζητώντας το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι.

Αυτό το κατάφερε στο 70΄ ο Τεντολούρης, δίνοντας παράλληλα νέο ενδιαφέρον στα εναπομείναντα λεπτά του ματς. Η ομάδα των Τρικάλων ήταν αυτή που μετά το τέρμα που πέτυχε πίεζε ασφυκτικά την εστία των γηπεδούχων για το γκολ της ισοφάρισης , χωρίς αποτέλεσμα καθώς τόσο η πολύ καλή αμυντική λειτουργία των παικτών του ΑΟΧ όσο και ο νεαρός τερματοφύλακας Ντουμάνης κατάφεραν να διατηρήσουν το υπερ τους σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Ντουμάνης, Πετσής, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου,Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Γκιόκας (90' Μπαλαμπάνης), Τσαλμάς, Γκαράνης (75' Κωνσταντάγκας).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Τίμος Καβακάς): Ψωμιάδης, Μπόλντε, Καλφας, Λουπίδης, Πάτρας, Στάμος, Χαλιμπάκης, Ηλίας, Καραγιάννης,Τεντολούρης, Πέντσας.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα