Νάνο: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά να δώσει»

Νάνο: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά να δώσει»

Gazzetta team
Νάνο: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά να δώσει»

bet365

Ο Νάνο μίλησε για το παιχνίδι με τη Βέροια και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα περιθώρια βελτίωσης.

Ο Ισπανός μπακ, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τη Βέροια, αλλά και στο... μπλακ άουτ της ομάδας του με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο δεύτερο ημίχρονο. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι οι «πράσινοι» έχουν ποιότητα για να τα καταφέρουν.

«Νομίζω ότι πρέπει να επιστρέψουμε στις εκτός έδρας νίκες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Βέροια γιατί είναι μία ομάδα όπου στην έδρα της μάχεται, τρέχει και τα δίνει όλα. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κοιτάξουμε να κερδίσουμε και να φέρουμε πίσω τους τρεις βαθμούς», τόνισε αρχικά ο Νάνο και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Για το τι δεν πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τον αγώνα με τον Πανιώνιο για να πάρει τη νίκη: «Από το πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο δεν θα άλλαζα κάτι. Το μόνο που θα έπρεπε ήταν να εκμεταλλευτούμε περισσότερο τις ευκαιρίες των επιθετικών μας. Στο δεύτερο ημίχρονο θα πρέπει να ξεκινήσουμε με πιο ένταση και νομίζω ότι η ομάδα έχει αρκετή ποιότητα και θα τα καταφέρει».

Για τον ρεαλιστικό στόχο του Παναθηναϊκού: «Όπως έχουμε πει θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη πολλά να δώσει. Θα πρέπει να δώσουμε μάχη με τις ομάδες που είναι πιο πάνω από εμάς βαθμολογικά ώστε να μεγαλώσουμε τη διαφορά από τον πέμπτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα