Ξανά χωρίς τις μεταγραφές ο Άρης!

Ξανά χωρίς τις μεταγραφές ο Άρης!

Gazzetta team
Ξανά χωρίς τις μεταγραφές ο Άρης!

bet365

Η επιτροπή μεταγραφών της ΕΠΟ δεν έβγαλε απόφαση και ο Άρης θα παίξει απέναντι στον Ατρόμητο χωρίς τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα!

Οι άνθρωποι του Άρη ήταν αισιόδοξοι ότι στο κρίσιμο ματς με τους Περιστεριώτες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο. Ωστόσο, τα χαρμόσυνα νέα που περίμεναν από την Αθήνα και την επιτροπή μεταγραφών της ΕΠΟ δεν ήρθαν ποτέ.

Παρότι η συνεδρίαση της επιτροπής έγινε κανονικά, απόφαση δεν βγήκε! Ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε τα πλάνα του υπολογίζοντας τους νέους και μάλιστα πόνταρε πολλά στα νέα πρόσωπα! Ωστόσο, οι Μπουγαΐδης, Βλάχος, Κουσίδης, Καμινιώτης, Γουναρίδης και Μπακασέτας τελικά θα μείνουν εκτός από τη στιγμή που δεν υπήρχε απόφαση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα