Στη Βόλφσμπουργκ και επίσημα ο Ντε Μπρούιν

Θάνος Σαρρής
Στη Βόλφσμπουργκ και επίσημα ο Ντε Μπρούιν

bet365

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν αποτελεί και επίσημα παίκτη της Βόλφσμποργκ, με την Τσέλσι και την νέα του ομάδα να να ανακοινώνουν τη μεταγραφή του.

Ο Βέλγος μέσος επέστρεψε το καλοκαίρι στο Στάμφορντ Μπριτζ μετά την πολύ καλή χρονιά που είχε ως δανεικός στη Γερμανία και τη Βέρντερ Βρέμης, όπου και σημείωσε 10 γκολ σε 34 εμφανίσεις. Παρά την πρόταση της Ντόρτμουντ που τον πολιορκούσε για καιρό, αποφάσισε να μείνει στο Λονδίνο ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ζοσέ Μουρίνιο και έχοντας παίξει μόλις πέντε φορές βασικός φέτος, ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στη Βόλφσμπουργκ.

Ο 22χρονος υπέγραψε συμβόλαιο για 5.5 χρόνια με τους «Λύκους» και επιστρέφει σε ένα πρωτάθλημα που έχει δείξει ότι του ταιριάζει! Παρότι στην Τσέλσι δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μουρίνιο, ξεκαθάρισε ότι δεν του κρατά κακία. «Τα πηγαίνουμε καλά με τον Μουρίνιο. Τακτικά είναι πολύ δυνατός προπονητής. Το καλοκαίρι με έπεισε να μείνω παρότι υπήρχε πρόταση από τη Ντόρτμουντ. Δεν μετανιώνω την επιστροφή μου στην Τσέλσι», είπε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε ότι απέρριψε την Ατλέτικο Μαδρίτη για να επιλέξει τη Βόλφσμπουργκ!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα