Παπακώστας: «Εξαιρετικές προοπτικές ο Πλέγας»

Παπακώστας: «Εξαιρετικές προοπτικές ο Πλέγας»

Gazzetta team
Παπακώστας: «Εξαιρετικές προοπτικές ο Πλέγας»

bet365

Ο Γιάννης Παπακώστας, ο οποίος προσέφερε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Κώστα Πλέγα, τονίζει ότι ο 17χρονος μπορεί να ανταπεξέλθει στο επίπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο 17χρονος μέσος της Παναχαϊκής θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ φέρεται κλεισμένος από τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Παπακώστας, ο οποίος ήταν ο προπονητής με τον οποίο ο Πλέγας υπέγραψε το πρώτου του επαγγελματικό συμβόλαιο και μιλώντας στο Goal τόνισε ότι ο Πλέγας έχεις όλες τις προοπτικές για... top επίπεδο.

«Είναι πολύ μικρός και έχει ακόμα δρόμο μπροστά του να διανύσει, αλλά ταυτόχρονα έχει εξαιρετικές προοπτικές. Πρόκειται για ένα παιδί με ισχυρή προσωπικότητα και πολύ μυαλό, πέραν των τεχνικών του προσόντων. Αγωνίζεται ως 10αρι και ως 8άρι και θα έλεγα ότι συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία ενός σύγχρονου box to box μέσου. Έχει διάθεση να βελτιωθεί στο μαρκάρισμα, μπορεί να κρατήσει τη μπάλα, να μοιράσει το παιχνίδι, να παίξει γρήγορα και κάθετα όποτε χρειάζεται. Είναι πολύ έξυπνος και προσγειωμένος, του αρέσει η δουλειά. Θεωρώ ότι έχει όλες τις προοπτικές για να ανταπεξέλθει σε top επίπεδο», τόνισε ο Παπακώστας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα