Δανεικός στην Άστον Βίλα ο Μπέρτραντ

Θάνος Σαρρής
Δανεικός στην Άστον Βίλα ο Μπέρτραντ

bet365

Η Άστον Βίλα απέκτησε τον Ράιαν Μπέτραντ δανεικό από την Τσέλσι μέχρι το τέλος της χρονιάς, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον υπολόγιζε.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο ως αριστερό μπακ όσο και ως αριστερός μέσος και μέχρι και πέρσι χρησιμοποιούνταν στους «Μπλε», ωστόσο στην Τσέλσι του Μουρίνιο δεν έχει θέση και έτσι έγινε ο 23ος παίκτης που ανήκει στους Λονδρέζους και παραχωρείται δανεικός! Το 2012 αγωνίστηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς στην Πρέμιερ Λιγκ!

«Ο Ράιαν φέρνει πολλή εμπειρία, όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που κατέκτησε η Τσέλσι, κάτι που είναι πραγματικά καλό για εμάς. Ο τρόπος που παίζει και ως άτιμο επίσης, θα τον κάνει να ταιριάξει εδώ και θα είναι καλό και για τον ίδιο να παίξει. Είναι ενθουσιασμένος και ανυπομονεί. Είμαστε ευγνώμονες στην Τσέλσι που του επέτρεψε να έρθει εδώ δανεικός», τόνισε ο προπονητής των Vilans, Πολ Λάμπερτ.

Ο Μπέρτραντ δήλωσε: «Είναι φανταστική ευκαιρία για μένα. Η Άστον Βίλα είναι ένα φανταστικό κλαμπ, με τεράστια οπαδική βάση και σπουδαία ιστορία. Το να πάρω αυτή την ευκαιρία, να έρθω εδώ και να παίξω κάποια παιχνίδια θα είναι ένα πραγματικά καλό βήμα για μένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα