Αρνητικός για Τορίνο ο Όλσεν

Αρνητικός για Τορίνο ο Όλσεν

Gazzetta team
Αρνητικός για Τορίνο ο Όλσεν

bet365

Ο Πάτρικ Όλσεν βρίσκεται στο στόχαστρο και της Τορίνο εκτός του Παναθηναϊκού, με τους Ιταλούς πάντως να αναφέρουν ότι ο Δανός απάντησε αρνητικά στη «γκρανάτα».

Οι «πράσινοι» φαίνεται ότι έχουν το προβάδισμα στην περίπτωση του δανεισμού του 20χρονου άσου της Ίντερ. Τα πάντα ωστόσο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα, με τον παίκτη βέβαια να «ζαχαρώνουν» κι άλλες ιταλικές ομάδες.

Μία από τις πλέον βασικές διεκδικήτριες του διεθνούς χαφ είναι και η Τορίνο, αλλά όπως σημειώνουν τα Μέσα χώρας ο Όλσεν απάντησε αρνητικά στο ενδιαφέρον της «γκρανάτα». Εκείνο πάντως που θέλουν οι «νερατζούρι» είναι να πάει σε κάποια ομάδα που θα έχει ένα μίνιμουμ συμμετοχών ο νεαρός μέσος, ώστε να μπορέσουν να τον τεστάρουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα