Και Μπουρντίσο για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Και Μπουρντίσο για Ολυμπιακό

bet365

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Νικολάς Μπουρντίσο σύμφωνα με τους Ιταλούς, την ώρα που ο Αργεντινός απασχολεί Πάρμα, Τζένοα, Λεβερκούζεν και Βαλένθια.

Ο Μπουρντίσο έχει χάσει τη θέση του στην βασική ενδεκάδα της Ρόμα και με δηλώσεις του στην Ιταλία, τόνισε πως ο κύκλος του έχει κλείσει στους «τζιαλορόσι».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωσή του καθώς αναζητά λύση για το κενό του τραυματία Σιόβα. Ταυτόχρονα, ο Μπουρντίσο απασχολεί τις Πάρμα και Τζένοα από την Ιταλία, την Βαλένθια από την Ισπανία και την Λεβερκούζεν από την Γερμανία.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να συνεχίσει αλλού την καριέρα καθώς επιθυμεί να δώσε το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το προσεχές καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα