Πάει και για Μαρικά ο ΠΑΟΚ

Πάει και για Μαρικά ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πάει και για Μαρικά ο ΠΑΟΚ

bet365

Μετά την απόκτηση του Μάρτενς, ο ΠΑΟΚ εξετάζει και την περίπτωση του 28χρονου διεθνή Ρουμάνου φορ, Σιπριάν Μαρικά.

Την Τετάρτη (15/1) ανακοινώθηκε ο Μάρτενς, όμως στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως ψάχνονται και για την απόκτηση ενός επιθετικού. Έτσι, ο «Δικέφαλος» του Βορρά φέρεται να ασχολείται με την περίπτωση του Σιπριάν Μαρικά.

Ο Ρουμάνος διεθνής φορ γνωρίζει τον Χουμπ Στέφενς από την κοινή τους θητεία στη Σάλκε, ενώ οικονομικά οι Θεσσαλονικείς μπορούν να προσεγγίσουν, τη στιγμή που στη Χετάφε μετρά μόλις 6 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ωστόσο, ακόμα δεν είναι γνωστό σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι άνθρωποι του συλλόγου, ενώ θα χρειαστεί να δώσει το... πράσινο φως και η ισπανική ομάδα, εφόσον ο ΠΑΟΚ κινηθεί για την απόκτησή του.

Ποιος είναι

Ο Μαρικά είναι 28 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του μόλις σε ηλικία 16 ετών όταν και έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη Δυναμό Βουκουρεστίου. Μέχρι τα 19 του χρόνια είχε παίξει 32 φορές και είχε πετύχει 7 γκολ, κάτι που οδήγησε τη Σαχτάρ να τον αγοράσει.

Στη Σαχτάρ έμεινε τέσσερα χρόνια όπου και αγωνίστηκε 113 φορές πετυχαίνοντας 22 γκολ, τα 4 από αυτά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από εκεί πήγε στη Μπουντεσλίγκα και τη Στουτγκάρδη όπου σε 133 συμμετοχές πέτυχε 30 γκολ και από εκεί στη Σάλκε όπου για μια διετία είχε 52 συμμετοχές με 9 γκολ.

Φέτος στη Χετάφε σε όλες τις διοργανώσεις έχει 17 συμμετοχές και 2 γκολ. Στην εθνική Ρουμανίας έχει 66 συμμετοχές με 24 γκολ. Πρόκειται για έναν σέντερ φορ που κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, είναι ομαδικός αλλά δεν είναι ο κλασικός σκόρερ αν εξαιρεθεί η παρουσία του στην εθνική εκεί που όντως σκοράρει κατά μέσο όρο μία φορά σε κάτι λιγότερο από τρεις αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα