Συντηρητικά ο Παπάζογλου, ατομικό ο Τόρες

Συντηρητικά ο Παπάζογλου, ατομικό ο Τόρες

Δημήτρης Τομαράς
Συντηρητικά ο Παπάζογλου, ατομικό ο Τόρες

bet365

Ο Τάσος Παπάζογλου έκανε συντηρητικό πρόγραμμα την Τετάρτη ενώ από την προπόνηση απείχε με ατομικό και ο Μιγκέλ Τόρες.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν την σκληρή δουλειά για το ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Την Τετάρτη γυμνάστηκαν το απόγευμα. Οι παίκτες άρχισαν με ασκήσεις ταχύτητας και δύναμης και φυσικής κατάστασης εν γένει. Συνέχισαν με ανάπτυξη παιχνιδιού και κυκλοφορία της μπάλας. Έπαιξαν πολύ με την κατοχή και την πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ ολοκλήρωσαν την εκγύμνασή τους με δίτερμα.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όπως και ο Μάρκο Σέποβιτς. Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Μιγκέλ Τόρες, ενώ συντηρητικό πρόγραμμα λόγω μικροενοχλήσεων στους προσαγωγούς έκανε ο Τάσος Παπάζογλου, χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο Δημήτρης Σιόβας παραμένει σε στάδιο ανάρρωσης από τον τραυματισμό του. Την Πέμπτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα